15 Temmuz 2011 Cuma

Kupayı İade Ediyoruz!

Son yazımdan sonra beklenmedik bir hamle geldi yönetim kurulumuzdan. Kupanın iade edilme kararı alınmış ve hatta vakit kaybetmeden TFF ile iletişime geçilmiş. Evet, bu saatten sonra dönüşü yok, kupayı tamamen aklanana kadar TFF'na iade ediyoruz.

Peki Süper Kupa ve Avrupa Ligi'na dair haklarımız ne olacak? 2010/11 Türkiye Kupası sahipsiz kaldığından ve şike soruşturması kapsamında rakibimiz de şu an itibariyle şüpheli konumunda olduğundan Süper Kupa maçı muhtemelen ertelenecek ya da hiç oynanmayacak. Avrupa Kupaları'ndaki hakkımızın ne olacağı ise UEFA ile TFF arasındaki toplantı ve fikir alışverişi sonrasında belli olacak.

Sonuç itibariyle olmasını istediklerimizden biri gerçekleşti. Hem de umudumuzu kesmemizi sağlayan bir geceyarısı açıklamasından sadece 12 saat sonra. Bu, yönetimin samimi olduğu bir karar mıydı, yoksa taraftarın yönetime tepki göstereceğini önceden sezip, taraftarın tepkisini durdurmak için alınan bir karar mıydı, bilinmez. Ancak sonu itibariyle hepimizi bir nebze olsun rahatlattığı kesin...

Taraftarın yönetim üzerinde öyle ya da böyle bir yaptırım gücü olduğunu görmek de ayrı bir güzellik...

Hiç yorum yok: