8 Haziran 2010 Salı

Voleybol | Genç Erkek Takımımız Yarı Finalde!

5 Haziran Cumartesi günü Nevşehir'de düzenlenmeye başlayan Türkiye Şampiyonası'ndan haberim vardı. Ancak Voleybol Federasyonu'nun bu organizasyonla ilgili bu kadar az bilgi vereceğini düşünmemiştim. Turnuvanın bitimine 2 gün kala Voleybol Federasyonu'nun sitesindeki bilgilere bakıyorsunuz, hangi grupta hangi takımın olduğu bile yazılmamış.

Hal böyle olunca, resmi sitemizin haber girmesini beklemekten yapacak başka birşey kalmadı benim açımdan. Resmi sitemiz editörlerine de çeyrek final maçına çıkmamıza 45 dakika kala ulaştı ilk tur bilgileri herhalde. Neyse ki geç oldu ama güç olmadı.

Takımımız, grupta oynadığı 3 maçı da kazanarak çeyrek finale grup lideri olarak yükselmiş. Sırasıyla Tokat ve Konak Belediyesi’ni 3-0, Polis Akademisi’ni de 3-1 mağlup etmişiz. Çeyrek Finalde ise bugün 13'te Bosch ile karşılaşıp, bu maçı da 3-0 kazanınca son 4 takım arasına kalmışız. Yarı finaldeki rakibimiz İzmir ekibi Arkas. Voleybola A Takımlar düzeyinde ne kadar önem verdiğini bildiğimiz şirket, burada da karşımıza çıktı.

Geçen sezon Yıldız Erkek Takımımız'ın kazandığı Türkiye Şampiyonluğa, bu sezon Genç Erkek Takımımızın ulaşması dileğiyle... (muhtemelen geçen sezon ki o başarılı kadro bu takımın da iskeletini oluşturuyordur zaten)

Hiç yorum yok: