9 Haziran 2010 Çarşamba

Cevher ve Engin Milli Takım Aday Kadrosunda!

Geçtiğimiz sezon boyunca Takımımıza en fazla katkıyı veren yerli oyuncuların başında geliyordu Cevher ve Engin. Bu ikili bugün açıklanan Dünya Şampiyonası Aday Kadrosu'nda da kendilerine yer bularak, hakettiklerini aldılar.

Efes Pilsen'de ve İtalya'da istediği dakikaları alamayan Engin için çok iyi bir şanstık, ki kendisi de bu şansı iyi kullandı. Çok iyi bir sezon geçirdi ve 2006'dan sonra bu Dünya Şampiyonası öncesi de Milli Takım aday kadrosunda yer almayı başardı.

Cevher ise bundan önce genelde B Milli Takım kadrolarında bulunuyordu. Bu kez A Milli Takım kadrosuna da alınmış. Her ne kadar 12 kişilik nihai kadroda yer almayacağı düşünülse de, bir sakatlık veya aşırı formsuzluk halinde Cevher uzun rotasyonunda düşünülecek ilk isim olacak. Bu tür önemli bir turnuva öncesi bu konum bile önemli elbette.

İki oyuncumuza da tebrikler bu başarılarından dolayı. Hem Milli Takım kampında, hem Dünya Şampiyonası'nda ve takımımızdan ayrılacaklarsa -bu konuda net bir sonuç yok ikisi hakkında da- bundan sonra ki basketbol yaşamlarında başarılar ayrıca...

Hiç yorum yok: