5 Şubat 2010 Cuma

Yasin Cırgaoğlu Fan Sayfası

Bir süredir facebook'ta açılmış olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız oyuncularından Yasin Cırgaoğlu'nun Fan sayfasına üyeyim. Yaklaşık 1100 civarı üyesi var oyuncumuzun fan sayfasının. Bugün bir özel mesaj aldım o fan sayfasından. Mesajı aynen iletiyorum.

BEŞİKTAŞ Tekerlikli Sandalye basketbol takımında oynayan Yasin CIRGAOĞLU'na ve BEŞİKTAŞ basketbol takımına destekleriniz için teşekkür ediyoruz.. Herkes kişi listesini gruba davet ederse daha çok kitleye adımızı duyurabiliriz ve maçlara olan ilgiyi çok daha arttırabiliriz.. Hepinizin desteklerinizi bekliyoruz, herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Grup Linki:
http://www.facebook.com/inbox/?ref=mb#!/group.php?gid=63082867802

Bu mesajı buraya kopyalamamın amacı burayı okuyan amatör branş sevdalılarını bu sayfadan haberdar etmek ve onları da desteğe çağırmak. Sonuçta facebook üyeliği olmayanımız kalmadı gibi birşey bugünlerde...

Ayrıca takımımızın maç programının resmi siteden bile daha önce öğrenildiğini de ek olarak yazayım bu gruba üye olunarak. Ancak ilk amaç herşeyden öncesi oyuncumuza destek olmak ve bir nevi takımımızın sahipsiz olmadığını göstermek elbette...

2 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

ömer ne yapıyorsun sen ya ? bırak amatörü felan. devir futbol takımı üzerinden beşiktaşa küsme devri. küsmüyoruz savaşıyoruz dersen demirörenci oluyorsun. sen ne yapıyorsun, biz ne yapıyoruz.
sinirliyim valla. yayınlama istersen yorumu.

marmara

Ömer dedi ki...

Senden gelen bir yorumu yayınlamamak olur mu abi?

Bize amatör branşları da kovalıyoruz, takip ediyoruz diye ve takıma küsmüyoruz diye Demirörenci yakıştırması yapanın kendi salaklığıdır abi, başka izahı yok. İnadına BEŞİKTAŞ, inadına savaşmak ve mücadele etmek... Aksini düşünemiyorum bile.