4 Şubat 2010 Perşembe

20.Hafta | BEŞİKTAŞ - Gençlerbirliği

BEŞİKTAŞ - Gençlerbirliği
Tarih: 5 Şubat 2010
Saat: 20:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Bünyamin Gezer

Bu maçı nasıl bir ortamda oynayacağımızı merak ediyorum herkes gibi. ''BEŞİKTAŞ mücadeledir'' diyip pes etmeyecekler var, 15.dakikada staddan çıkmayı planlayanlar var. Şevki kırılanlar var, küsenler var, küsmemek için direnenler var, takımın bundan sonraki olası başarılarından eskisi gibi zevk alamayacaklar var. Ancak bu saydığım durumlardan herhangi birine kendini yakın hissedene kimsenin bir şey deme, sitem etme hakkı yok. Kulübün geldiği noktada taraftardan çok başkalarının parmağı var ama acıyı çekmek yine bizlere düştü. Herkesin acısını bastırma methodu da başka olabilir haliyle.

Futbola dönersek bu maçı kazanmamız gereken maçlardan biri olarak adlandırmamız gerekir. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi derken gereğinden fazla üzüldük İnönü'de bu sezon. Ligin bitimine kadar İnönü'de bir daha puan kaybı yapmamalıyız artık. Hem ligdeki konumumuz gereği, hem de İnönü'de kayıp sınırını aştığımız için gerekli bu.

Diğer yandan, Gençlerbirliği bu ligin en pozitif futbol oynayan ekiplerinden biri. Disiplinliler, geçmiş sezonlardaki gibi dağınık değiller ve her an bir sürpriz yapabilme potansiyeline sahipler. Bizim takım ve camia olarak kaos içinde bulunmamızı da elbette değerlendirmek isteyeceklerdir. Bu açıdan da zor bir maç olacağı kesin.

Hücumda etkin olduğumuz, gol pozisyonlarına girdiğimiz ve sonunda ''hakederek'' kazandığımız bir maç olması dileğiyle...

Ve unutmadan;
Yere yatsana, yere yatsana,
Bünyamin Gezer yere yatsana!


Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Gençlerbirliği - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10 - 3.hafta / Gençlerbirliği 0-0 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: