3 Şubat 2010 Çarşamba

Liderliği Perçinledik; 29-27

Zirvedeki iki takımın maçından galip ayrılan bu maça maç fazlasıyla lider olarak çıkan biz olduk. Zor bir maç olacağı belliydi. İzleyemediğim için fazla bir yorum yapamıyorum. İlk yarısı 16-15 biten maçı 29-27 kazanmışız. Görünen o ki baştan sona çekişme içerisinde geçmiş bu zorlu karşılaşma.

Şimdi liderliği perçinlemiş olduk. Aradaki puan farkı 3 ve İzmir BŞB eksik maçını kazansa dahi 1 puan önlerinde olacağız. Ankara BŞB'nin ise 2 puan önündeyiz aynı maç sayısıyla.

Ancak işimiz burada bitmiyor. Pazar günü de Ankara BŞB'ni ağırlayacağız. Şu an lig üçüncüsü ve tek puan kaybımızı yaptığımız takım Ankara BŞB. Bir zorlu maçtan çıktık, yenisi de bizi bekliyor kısacası...

Tebrikler oyuncularımıza ve teknik heyetimize...

# Takım Maç Puan
1- BEŞİKTAŞ 11 maç 21 puan
2- Ankars BŞB 11 maç 19 puan
3- İzmir BŞB 10 maç 18 puan

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2009/10

5 yorum:

stalker dedi ki...

resmi sitenin hangi işi düzgün ki.. devre 16-15 bitti, 15-13 yazmışlar.

ilk yarı çekişme vardı ama ikinci yarıda muhteşem oynadık. resmen ezdik. bi ara 25-18'di skor. rehavet olunca fark kapandı.

Ömer dedi ki...

Salondaki atmosfer nasildi peki? Haftaici olmasindan dolayi illa ki etkilenmistir taraftar sayisi ama duyarli taraftarin artik hentbol takimina gerekli destegi verecegini dusunuyorum. Besiktas'in Besiktas oldugunu hissedebilecegimiz sayili yerlerden biri olarak kaldi Seba'daki hentbol maclari.

Burada duzeltme icin tesekkurler.

stalker dedi ki...

rica ederim..

salon beklenen düzeyde olmasa da fena değildi. takımı ateşleyecek kadar nitelikliydi en azından. hafta içi olması etkiledi tabii.

pazar günü de önemli bi maç var, orada daha kalabalık ve sağlam olunur. forza'nın bu işe ciddiyetle eğilmesi lazım, ki birkaç maçtır maçlar arayüzden duyuruluyor ve alıştığımız sayının üzerinde katılım sağlanıyor. alışkanlık kazandıkça insanlar gelecektr, zira ordaki tadı hiçbir şey vermiyor. o atmosferi yaşayan tekrar gelmek için çaba gösteriyor.

Adsız dedi ki...

atmosfer ortalamanın üstündeydi bence özellikle 2. yarıda rakip hücümların ıslıklanması etkili oldu ya da öyle denk geldi ki 6-7 dakika sayı yapamadılar.

Ömer dedi ki...

Yilbasi'ndaki tatilimde Milli Piyango macina denk gelmstim, o macta da atmosfer iyiydi. Insanlarin ayaginin yavas yavas da alismasi cok guzel. Acik ara en fazla destegi hakeden takimimiz Hentbol takimimiz, Tekerlekli Sandalye takimimizla birlikte.

Tekrar tesekkurler bilgilendirici yorumlar icin :)