6 Kasım 2009 Cuma

TBL 4.Hafta | BEŞİKTAŞ - Türk Telekom

BEŞİKTAŞ - Türk Telekom
Tarih: 7 Kasım 2009
Saat: 15:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax
Lige 3'te 3 ile giriş yapıp, taraftarına gelecek ile ilgili umut dağıtan bir takıma nasıl çomak sokulur tekrar gördük bu haftaiçi. Geçen sezon boyunca yaşanan sıkıntılara rağmen takımda kalmayı kabul eden Mire Chatman'ın menajeriyle her nedense durduk (!) yere problem çıktı. Şu an en son huzuru kaçırılması gereken oyuncu Chatman halbuki. İşin kötüsü, şu haberlere şaşıran bir tek BEŞİKTAŞlı olmaması. Hepimiz o kadar alıştık ki bu olayların her sezon yaşanmasına... Ne hikmetse bu rezillikleri bize ve oyunculara yaşatanlar, bu rezillikleri yaşatmaktan bıkmadılar..

Basketbola dönecek olursak; Zorlu bir döneme giriyoruz. Avrupa Kupaları'ndaki maçlarımız öncesi bu ligin şampiyonluk adaylarından ikisini arka arkaya Akatlar'da ağırlıyoruz.

Bu takımlardan ilki olan Türk Telekom'un bize ne kadar ters geldiğini bilmeyen yok. Son 3 normal sezonda iki takım arasında oynanılan 6 maçın tamamını onların kazandığını belirtelim. Bu 6 maçın yanısıra bir de en iddialı olduğumuz sezon olan 2007/08'deki Play-off yarı final serisini unutmayalım. Bu arada rakibin bize ters gelmesinden kastım sadece maç kazanmak-kaybetmek değil. Bu 6 maçın çoğunda mükemmel bir şut yüzdesi tutturduklarını, sezon boyu etkisiz olan oyuncularının bize karşı coştuklarını, bizim ise genelin aksine bu maçlarda tutuk bir oyun sergilediğimizi ekleyelim..

İşin ilginci rakibimizin tüm bunları bizden transfer ettiği oyuncular ile başarması. El Amin, Wright, Bekir Yarangüme, Barış Özcan bizden Telekom'a gidip, bize karşı coşan oyunculardan bazıları. Bu listeye daha sonra bize tekrar dönüş yapan Muratcan Güler ve Haluk Yıldırım'ı da katabiliriz.

Bu bilgilerin aksine bu sezon öncesi yapılan hazırlık karşılaşmasında Türk Telekom'u 105-103 yenmiştik, o maç ile ilgili bilgilere de şuradan ulaşabilirsiniz...

Velhasıl, takımdaki sorunlar gün yüzüne çıkmaya başlamışken (ki arkasının kesilmeyeceğini, bu tür haberleri sezon boyunca ara ara duymaya devam edeceğimizi hepimizi iyi biliyoruz) ligde son yıllarda bize en ters gelen takım ile karşılaşıyoruz. Bu haftaiçi yaşanan tek olumlu olay ise birilerinin aklını başına alması ve bilet fiyatlarında indirime gidilmesi. En ucuz bilet 7.5 TL olmak üzere tekrar düzenlenmiş bilet fiyatları...

4'te 4 için SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - BEŞİKTAŞ 84-96 Türk Telekom 2008/09

Hiç yorum yok: