21 Şubat 2009 Cumartesi

6 oyuncu ile bu kadar; 83-73

Skoru gördüğümde "tam orta sıra takımı olduk" dedim kendi kendime. Ancak maçın istatistiklerine baktığımda durumun daha vahim olduğunu gördüm. Takımın, orta sıra takımı olmasının sebebi teknik taktik veya kötü performans değilmiş. Birilerinin işbilmezliği, hesap kitap bilmezliği ve yönetme kabiliyetinin olmaması yüzünden orta sıra takımı "oldurulmuşuz".

Ligin ortasında Shay Doron'u ellerinden kaçıranlar, Erkek Basketbol Takımının yabancı kadrosunu Mire Chatman hariç baştan aşağı değiştirenler, bu sefer de Laura Harper'ı, Milica Dabovic'i, Alexandra Hornbuckle'ı ve Tuğba Taşçı'yı ellerinden kaçırmak üzereler. Kaç aydır maaşlarını alamıyorlar kim bilir. Oynamamışlar bugün. Sadece 6 kişiyle mücadele etmişiz Ceyhan Bld'si deplasmanında.

Bu olumsuzluklara rağmen maçın bir bölümünde 17 sayı öndeymişiz. Ancak bu üstünlüğümüzü koruyamamışız ve sonuç hüsran olmuş (93-83). Gergena Erdenay ve Liron Cohen dışında çift haneli sayılara ulaşan oyuncumuz yok, onlar da toplam 54 sayı atmış ama ne fayda.

Takımı bu hale getirenler, şimdi bu tabloya bakıp gurur duysunlar. Nasılsa onlar, biz ne yazsak ne çizsek, bizi anlayamayacaklar...

İstatistikler
Gergena Branzova Erdenay 32 sayı 8 ribaund 3 asist
Liron Cohen 22 sayı 3 ribaund 2 asist
Naile İvegin 9 sayı 2 ribaund
Seda Tekindag 6 sayı 2 ribaund 1 asist
Müjde Yüksel 3 sayı 4 ribaund 4 asist
Melek Bilge 1 sayı 2 ribaund

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: