22 Şubat 2009 Pazar

Turluyoruz! | BEŞİKTAŞ - HIT Innsbruck

İnanmak başarmanın yarısı ise, biz tur'un yarısını bu akşamdan geçtik bile. Biz inanıyoruz ki turu geçeceğiz. Hentbol Avrupa Kupaları'nda ilk kez çeyrek finale çıkacağız. Avusturya'da 26-25'lik skor ile yenildiğimiz rakibimizi saf dışı bırakıp, yolumuza devam edeceğiz.

Bu maçın en heyecan verici, en heveslendirici yanı da ne biliyor musunuz? Taraftarın bu takıma destek çıkması. Her şubede olduğu gibi hentbolda da yaşanan maddi sıkıntılara rağmen, canını dişine takarak oynayan bu oyuncuların farkında olunması. İlk maçta Avusturya'da takımımız yalnız kalmamıştı. Avrupa'nin çeşitli şehirlerinden Innsbruck'a yol alan 100 kadar taraftarımız coşkulu şekilde desteklemişti takımımızı. Şimdi sıra İstanbul'daki kardeşlerimizde. Onlar da gerekli organizasyonları yapmış gözüküyorlar.

Pazar günü çok güzel olacak. Taraftar, takımına sahip çıkacak. Sahada onunla birlikte saldıracak, onunla birlikte turlayacak! Hadi beyler, güldürün yüzümüzü...

Bu arada maçın havasına girmek isteyenlerin SonBarikat BEŞİKTAŞ (tıkla oku) sitesindeki yazıyı okumaları tavsiye olunur.

Not: Fotoğraf bir SonBarikat BEŞİKTAŞ çalışmasıdır.

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2008/09 - 1.Maç Sonu Yazısı

Hiç yorum yok: