3 Ocak 2012 Salı

TBL 13.Hafta | Tofaş - BEŞİKTAŞ

Tofaş - BEŞİKTAŞ
Tarih: 4 Ocak 2012
Saat: 18:00
Salon: Bursa Atatürk
TV: Lig TV 3

Fenerbahçe galibiyetinden sonra alınan Erdemirspor mağlubiyeti ve Galatasaray galibiyetinden sonra alınan Hacettepe Üniversitesi mağlubiyeti hala akıllardayken, bu kez Anadolu Efes galibiyetinden sonra Tofaş'a konuk oluyoruz. Çekirge, daha önce 2 kez zıpladı ve beklenmeyen mağlubiyetler aldık. Bu kez aynı hataya düşmeden ve mümkünse ilk yarı sonuna kadar başka yenilgi almadan yola devam etmemiz gerekiyor.

Elbette bu, o kadar kolay olmayacak. Biz ne kadar Tofaş maçlarını derbiler dışındaki maçlardan ayrı görmesek de, karşımızdaki topluluk böyle düşünmüyor. Söz konusu BEŞİKTAŞ olunca dolmayan salonlar doluyor, Tofaş'tan bir haber insanlar fanatik Tofaş'lı kesiliyor. Bu yüzden 3 maçlık galibiyet serileri bulunmasına rağmen kağıt üzerinde biz favoriyken, bu maçın o kadar kolay geçmeyeceğini şimdiden tahmin edebiliyoruz.

Geçen sezon farklı mağlup olduğumuz bu deplasmanda, bu kez aynı hataya düşmeden galibiyete uzanmamız ve 'değerli' Anadolu Efes galibiyetini seriye dönüştürmemiz dileğiyle... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2011/12

1 yorum:

Köfteci dedi ki...

Galatasaray'ı yendik Hacettepe'ye yenildik, Efes'i yendik Tofaş'a yenildik. Aldığımız galibiyetleri anlamlandıramıyoruz bu yersiz mağlubiyetler yüzünden.