21 Aralık 2011 Çarşamba

17.Hafta | BEŞİKTAŞ - Kardemir Karabükspor

BEŞİKTAŞ - Kardemir Karabükspor
Tarih: 22 Aralık 2011
Saat: 20:30
Stad: BJK İnönü
Hakem: Barış Şimşek

20 Kasım'da Galatasaray derbisi ile başlayan zorlu sürecin 9. , Aralık ayının ise 7.maçı. Artık yorgunluğun en üst noktaya ulaştığı, rotasyon imkanı olmayan oyuncularımızın insanlıktan çıktığı dönemdeyiz. Neyse ki, ilk yarının bitimine sadece 1 maç kaldı ve biz bu maçta ligin bir diğer küme düşmemeye oynayan ekibi Kardemir Karabükspor'u ağırlayacağız.

Pazar günü karşılaştığımız Samsunspor gibi Kardemir Karabükspor da bizimle karşılaşmadan önce kadrosundaki bazı futbolcularla yollarını ayırdı (futbolcumuz Rıdvan da dahil). Onlar da, aynı Samsunspor gibi, bir çıkış arıyorlar. Onlar için de bu maçtan alacakları olası puan 'ekstra' olacak ama öyle kolay pes edeceklerini de sanmıyorum.

Bizde ise Simao, Sivok ve Almeida'nın oynayabileceği söyleniyor. Artık ne kadar doğru olduğunu maç günü göreceğiz. Bizim hedefimiz ilk yarıyı güzel bir futbol ve skorla kapatmak. İlk yarıyı 32 puanla kapatmak ve iyice dinlendikten sonra 4-5 Ocak'ta açılacak ikinci yarıya ümitli başlayabilmek bizim adımıza çok önemli.

Geçen sezon hakemlerin katlettiği maçta (bariz bir golümüzün ve penaltımızın verilmemesiyle) rakibimizi yenememiştik. Bu kez rakibin sürpriz yapmasına izin verme ve SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Perşembe günü ligde 9.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 8 maçın 5'ini biz, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 2 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 19 gole, Kardemir Karabükspor 7 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İstanbul'da oynanan 4 lig maçının 2'sini biz, 2 maç ise berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda attığımız toplam 7 gole, Kardemir Karabükspor 3 gol ile cevap verdi

* Bu maçın hakemi Barış Şimşek'in geçen sezon yönettiği 4 maçın 2'sini kazandık, 1'inde mağlup olduk, 2 maç ise berabere bitti. Barış Şimşek, ayrıca İstanbul BŞB'ni penaltılarla yendiğimiz kupa maçının 4.hakemiydi. Bu sezon ise hiç bir maçımızı yönetmedi.
34.Hafta: Gaziantepspor 0:0 BEŞİKTAŞ
25.Hafta: Manisaspor 0:0 BEŞİKTAŞ
8.Hafta: BEŞİKTAŞ 2:3 Manisaspor
1.Hafta: Bucaspor 0:1 BEŞİKTAŞ

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kardemir Karabükspor - 2011/12 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2011/12

Hiç yorum yok: