2 Ağustos 2011 Salı

Kaybedilen Bir Başka Oyuncu: Ayşe Çora

Bayan Takımımızın yaptığı söylenen ancak bir türlü resmiyet kazanmayan yabancı transferlere ve Erkek Takımımızın bir süre önce anlaştığı söylenen ancak daha sonra başka takımlarla sözleşme imzalayan oyunculara, bu kez altyapımızdan çıkma bir oyuncuyu kaybetmemiz eklendi: Ayşe Çora, Galatasaray'da!

Bir süre önce, Ayşe Çora'nın Ümitler Avrupa Şampiyonası'ndaki istatistikleriyle ilgili bir yazı yazmış ve o yazının sonunda Ayşe'nin bu performansının etkileyici ve sevindirici olduğunu belirtmiştim. Ancak o yazıyı yazmanın üzerinden 2 hafta geçmeden, 3 yıllık bir sözleşme dönemindeki 75bin TL'lik cüzi fark nedeniyle genç oyuncumuzu ezeli rakibimize kaptırdık ve basketbol şubesinin son 1-2 aydır yaşadığı rezilliklere bir yenisi daha eklenmiş oldu...

Teşekkürler yönetim, altyapıyı da mahvettin...

ÖNEMLİ DÜZELTME: Ne yazık ki birçok farklı kaynaktan edinilen bilgiye göre kulübümüz tarafından Ayşe Çora'ya herhangi bir teklif önerilmemiş. Ki zaten mevcut yönetmelik gereği Ayşe, 17 yaşını doldurduğu günden itibaren ilk 30 gün içerisinde bizim önereceğimiz rakamı kabul etmek zorundaymış. Yani Ayşe Çora'nın takımımızdan ayrılma sebebi sadece ihmalkarlık ve şube yetkililerinin kendisine sözleşme önermeyi unutmasından kaynaklanıyor. Yukarıda yazılmış olan fiyat farkı tamamen yanlış bilgiymiş... Yönetimimizi bir kez daha tebrik ediyoruz... Detaylı yazı ve bilgi için tıklayın.

Hiç yorum yok: