6 Mart 2011 Pazar

24.Hafta | BEŞİKTAŞ - Trabzonspor

BEŞİKTAŞ - Trabzonspor
Tarih: 6 Mart 2011
Saat: 19:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Tolga Özkalfa

Geçen sezon İnönü'de oynanan maç 29.haftaya denk gelmişti. Maç öncesi liderle aramızda 5 puanlık bir fark vardı. O haftaya lider giren Bursaspor da puan kaybetmiş ve bizim kazanmamızla birlikte ligin bitimine 5 hafta kala puan farkı 3'e düşebilirdi. Olmadı. Gerek bazı pozisyonlardaki şanssızlıklarımız, gerekse hakemin 90+3'te Egemen'in ceza alanı içinde topa elle müdahelesini görememesi yüzünden galip gelemedik. Bu maç, bir nevi yarışa havlu attığımız maç oldu.

Bu sezon ise roller değişti. Bu kez şampiyonluk umudu olarak İnönü'ye çıkacak takım, ikinci yarıya lider giren ancak önce İnönü'de kupa serüvenine nokta koyan ardından da ligdeki puan avantajını koruyamayan Trabzonspor olacak. Biz de geçen sene umutlarımızı bitiren o maçın rövanşını almaya çalışacağız.

Şu an sorsalar bir çoğumuz Fenerbahçe veya Bursaspor'un yerine Trabzonspor'un şampiyon olmasını isteriz belki de. Ancak BEŞİKTAŞ sahaya adım attığı anda, en azından 90 dakikalığına, kimin şampiyon olacağı hiç önem taşımayacak. Biz 1.dakikadan itibaren kazanmak isteyeceğiz ve inşallah kazanan taraf olacağız. Bu maç öncesi elimizde doğru düzgün sebep yokken, Kayserispor'un son 2 maçında 5 puan kaybetmesiyle dördüncülük de hedeflerimiz arasına girdi diyebiliriz tabii.

Avrupa Kupası ve derbide olan hayalkırıklıkları, Antalyaspor ve Gaziantep BŞB galibiyetleriyle unutturulamayacak kadar büyüktü. O dramatik süreci unutmamız için büyük maçlar kazanmalı, takıma tekrar güven duymaya başlamalıyız. Trabzonspor maçı da bu konuda bize yardımcı olabilir...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

- Bobo vs Trabzonspor

- İki takım arasında bugüne kadar oynanan 73 lig maçında 28-28'lik eşitlik var, 17 maç ise berabere tamamlandı. Gol sayılarında ise 102-81 üstün olan taraf biziz.

* Bundan önce İnönü'de oynanan 36 lig maçının 18'ini biz, 9'unu Trabzonspor kazandı, 9 maç ise berabere sonuçlandı. İnönü'deki maçlarda attığımız toplam 58 gole, Trabzonspor 24 gol ile cevap verdi

* Bu sezon Pazar günü oynadığımız 11 lig maçında 5 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyet aldık. Bu maçlarda 16 gol atıp, 13 gol yedik.

* Bu sezon Tolga Özkalfa'nın yönettiği iki maçı da kazandık.
10.Hafta: BEŞİKTAŞ 2:1 Sivasspor
3.Hafta: Kardemir Karabükspor 1:4 BEŞİKTAŞ

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Trabzonspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11 - 7.hafta / Trabzonspor 1-0 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: