14 Şubat 2011 Pazartesi

Türkiye Kupası'nda Finale Dev Adım... 35-24

Ligde en son 2 gün önce 06 Aterspor'u deplasmanda mağlup etmiştik. Takım, hiç durmadan bugün de Türkiye Kupası Yarı Final 1.maçına çıktı. Rakip, ligde şu an maç eksiğiyle 3.durumda olan Ankara BŞB'ydi.

İlk yarısı 19-11 biten maçtan 35-24 galip ayrıldık ve rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladık ve finale dev bir adım attık. Şimdi tüm konsantrasyonumuz Cumartesi günü oynanacak TBV Lemgo maçında olacak...

Bu arada, yarı finalin diğer ayağında ise Milli Piyango-Bahçeşehir Koleji ile mücadele edecek...

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11

2 yorum:

stalker dedi ki...

hafta sonundaki lemgo maçının taktik antrenmanı gibiydi maç. oyuncuların ve teknik heyetin hırsı ve konsantrasyonu üst düzeydeydi. tribünde muhabbete dalmışken kaç kere sahadaki bağrışmalarla, sevinç gösterileriyle yerimizde hopladık sayamadım :)

Ömer dedi ki...

Lig maçının artı deplasman yolculuğuyla ve kritik Avrupa Kupası maçı öncesi konsantrasyon eksikliğiyle alakalı problem çekebiliriz diye düşünüyorum ben. Rakip de her ne kadar genelde yensek de, ligin üst sıralarındaki takımlardan biri sonuçta. Ancak hiç benim düşündüğüm gibi olmamış belli ki :)

Oyuncular herhalde bir yandan yeni bir duble isterken, diğer yandan da dubleyi her zaman yaparız ama Avrupa'da da ses getirmek lazım artık diye düşünüyorlar :D