3 Şubat 2011 Perşembe

Sıradakiiii... 5-0

Rahat bir skor istesek ve bunu içten içe beklesek de rakibin grup maçlarında Süper Lig takımlarına kök söktürmesinden sonra bunun bu kadar kolay olacağını sanmıyorduk. 5-0'a kadar ciddiyeti elden bırakmadık ve beklediğimizden rahat bir galibiyet alarak rövanşı formaliteye döndürdük. Artık 2 Mart'ta genç oyuncularımız takviyeli bir kadro ile çıkacağız ikinci maça.

Fernandes'in göz doldurduğu, Bobo'nun gollerine sevinirken, bir iki pozisyondaki bencilliğine şaşırdığımız, Ernst'i özlediğimizi anladığımız, Onur'un ara pas arayışlarıyla ve Necip'in olumlu katkısıyla mutlu olduğumuz, Quaresma'nın frikik golüyle bu adamın normal bir gol atmadan sezonu tamamlayacağına iyice inandığımız güzel bir maç oldu kısacası. Bu galibiyetin, 2011'de gol yemeden kazanılan ilk galibiyet olması ayrı bir güzellikti tabii.

Quaresma'nın talimat gelmeden, insiyatif alarak sarı kart gördüğünü ve yarı final öncesi kartlarını temizlediğini de belirtelim. Malum, spikerimiz baya bir saçmaladı o ara, kartı kimin gördüğünü anlayamadık bile.

Maç al gülüm ver gülüm havasında devam ederken, tribün kendi havasında takılırken tüm bu güzel havayı bozan Gaziantep BŞB'li oyuncu Mustafa Marangoz'a da sevgilerimizi iletelim.

Kombinesi olmayan taraftarın Bucaspor, Trabzonspor, İstanbul BŞB maçlarına para verdikten sonra haftasonu da Karabükspor ile oynayacakken, bu maça ilgi göstermesini beklemiyorduk. Ancak yine de hatrı sayılır, iyi bir kalabalık önünde oynadık maçımızı. Günün güzelliklerinden biri ise Schuster'e yapılan destek tezahuratıydı. Taraftarın, hem basına, hem dosta düşmana teknik direktörünün bu denli yanında olduğunu göstermesi çok güzel.

Sonuç olarak; Biz sıramızı savdık, artık diğer eşleşmeden gelecek rakibi bekliyoruz...

Maç ile ilgili sayfalar: 2010/11 Türkiye Kupası'nda BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11 - Türkiye Kupası Tarihi I - Türkiye Kupası Tarihi II

Hiç yorum yok: