5 Şubat 2011 Cumartesi

20.Hafta | BEŞİKTAŞ - Kardemir Karabükspor

BEŞİKTAŞ - Kardemir Karabükspor
Tarih: 5 Şubat 2011
Saat: 16:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Ne Bucaspor, ne Kasımpaşa. Bu sezon lige çıkanlar arasında lige en çok renk katan Karabükspor'dür. Bu maça çıkmadan önce düşme gibi bir dertleri olmaması sevindirici, bu takımın uzun yıllar Süper Lig'de yer almasını istiyorum çünkü. İlk maçta tribünler arası hiç bir problem yaşanmamıştı. Aksine çok sıcak bir karşılama olmuştu. BEŞİKTAŞ tribününün değerleri düşünüldüğünde bu maç öncesi tribünden 'hoşgeldin Karabük' seslerinin yükselmesi ve iki takımın elele tribünlere çağrılması çok olası. İnönü'ye gelecek tüm Karabüksporlulara şimdiden hoşgeldin diyelim, kazasız belasız gelip dönerler inşallah.

Maça dönecek olursak, İnönü'de bu saatten sonra derbiler hariç kolay puan kaybedeceğimizi sanmıyorum. Geçen hafta alınan yenilgi sonrası şampiyonluk ve ikincilik için umut kırıntıları kaldı elimizde ama ilk 2 olmasa bile zevk veren, hepimizi heyecanlandıran bir takımımız var artık. Bu kadronun ve son zamanlarda oynanan oyunun tadını çıkarmak lazım. Hele hele sezon sonu yıkılması olası bir İnönü varken...

İlk 11 kurmak bizim açımızdan zor olacak bu maçta. Çoğunluğun aklına yatan kadroyu(Hakan, Hilbert, Sivok, Toraman, İsmail, Necip, Ernst, Fernandes, Quaresma, Almeida, Simao) sahaya süremiyoruz çünkü yabancı ihlali oluyor. Şu an için kimin kulübeye çekileceği muamma ancak şu bir gerçek ki kim ilk 11 dışında kalırsa kalsın hoşumuza gitmeyecek. Schuster'in kadro kurma konusunda ilk yarıda bir ara işi sakatlıklardan dolayı zordu. Şimdi ise tam aksine geniş kadrodan dolayı zor.

Bu kez bir de tahmin yapayım, 3-1 yeneceğiz diyeyim. Bakalım tutacak mı.

* İki takım lig tarihinde bugüne kadar 7 kez karşılaştı. 5 maçı biz, 1 maçı Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Atılan gol sayıları 18-6 lehimize.

* İstanbul'da oynanan 3 maçın 2'sini biz kazandık, 1'i ise berabere sonuçlandı. Atılan gol sayılarında 6-2 üstün taraf olan biziz.

* Bu maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu'nun bu sezon yönettiği 2 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet aldık.
9.Hafta: Kayserispor 1:0 BEŞİKTAŞ
4.Hafta: BEŞİKTAŞ 4:0 Ankaragücü

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kardemir Karabükspor - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11 - 3.hafta / Kardemir Karabükspor 1-4 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: