19 Ocak 2011 Çarşamba

Yine Olmadı... 92-58

Ligdeki etkinliğimizi bir nebze olsun kaybettiğimiz son yıllarda Galatasaray'a kafa tutamıyorduk ancak bunun Galatasaray'ın ligin ve hatta Avrupa'nın üzerinde kadro kurmasının payı vardı. Bu sezon öncesi biz de kadromuzu yeni transferlerle kuvvetlendirdik ve hedefimizi Galatasaray'a rakip olabilmek olarak planladık. Buna rağmen ligin en büyük favori adayı hala Galatasaray'dı ancak biz de 7'de 7 yaparak bu ligin kuvvetli takımlarından biri olduğumuzu göstermiştik.

Bu maçın favorisi onlardı ama biz bir sürpriz gerçekleştirmeye çalışacaktık, olmadı. Beklemediğimiz kadar farklı bir skorla sahadan mağlup ayrıldık (92-58) ve bu sezonki ilk yenilgimizi aldık. Yenilgi normal karşılanabilirdi ancak kimse 34 sayılık bir fark beklemiyordu. Bu da tamamen yerli oyunculardan oluşan kadromuzun hala birkaç yabancısı olan Galatasaray'ın birkaç adım gerisinde olduğunu gösteriyor.

Yine de tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı teşekkürler. Bir sürprizin ihtimalini düşünmemizi de onlar sağladılar sonuçta...

Periyot Sonuçları: 23-14, 46-31, 68-46, 92-58

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11 - Derbiler 2010/11

Hiç yorum yok: