27 Ocak 2011 Perşembe

Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final Kura Çekimi

Bu yıl gruplardan sonra yapılacak kura çekiminde bir değişikliğe gidilmiş ve Avrupa Ligi'nde olduğu gibi iki tur'un kurası bir kura çekimine sıkıştırılmış. Böylelikle 28 Ocak Cuma günü 11:00'de başlayacak kura çekimiyle takımlar hem çeyrek final, hem de yarı finaldeki olası rakiplerini öğrenmiş olacak.

Benim için Türkiye Kupaları'nın sezon sonunda Avrupa vizesini bu yolla kapmak gibi bir derdimiz yoksa eğer 2 önemi vardır. Birincisi Fenerbahçe'nin kupayı alamaması ve bu konudaki makaraların devamının sağlanması. İkincisi ise çeyrek final, yarı final veya finalde Fenerbahçe veya Galatasaray ile eşleşmek. İkinci seçeneğin daha çok ilgi çeken kısmı ise derbi eşleşmesinin çeyrek veya yarı finalde gerçekleşmesi ve heyecanın 2 maça yayılması.

Sonuç olarak benim çeyrek veya yarı finalde kayıtsız şartsız ilk istediğim takım Galatasaray. O derbi heyecanını bu kupada yaşanacak diğer 6 eşleşme kesinlikle bizlere yaşatamaz. Bu istek dışındaki sıralamayı ve tahminimizi yazıp kenara çekilelim. Bakalım Cuma günü 11:00'de nasıl bir sonuç çıkacak ortaya...

İstek: Galatasaray, Kasımpaşa, Gaziantep BŞB, Bucaspor
Tahmin: Gaziantepspor veya İstanbul BŞB

Hiç yorum yok: