19 Kasım 2010 Cuma

EHF Kupası 3.Tur 1.Maçı | Zarya Kaspiya - BEŞİKTAŞ

Zarya Kaspiya - BEŞİKTAŞ
Tarih: 20 Kasım 2010
Saat: 17:00

Rakibimiz hakkında kura çekimi yapıldığında birkaç bilgi geçmiştim. Onları tekrarlayalım önce. Zarya Kaspiya kupaya direkt bu turdan katılıyor. Bizimle oynayacakları maçlar bu sezon ilk maçları olacak Avrupa arenasında. Geçen sezon yine bu kupada 4.turu görmüşler, 2008/2009 sezonunda ise çeyrek final oynamışlar. 2007/2008 sezonunda ise bir başka kupada, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş ve grup maçlarında elenmişler.

Bu bilgiler ışığında rakibimiz ne denli kuvvetli olduğunu az çok anlıyoruz. Avrupa tecrübesi fazla bir takım ile oynayacağız. Biz de özellikle son yıllarda Avrupa'da başarılı sonuçlara imza attık. Zaman zaman sürprizler de gerçekleştirdik. Favori her ne kadar rakibimiz olsa da, her an herşeyi yapabilecek kapasitede olduğumuzu da daha önce gördük.

27 Kasım'da İstanbul'da oynanacak rövanş öncesi her galibiyet, beraberlik ve 3-4 farklı yenilgi iyi bir sonuç olur gibi gözüküyor. Sakatlarımıza rağmen, yenseler de yenilseler de takımımızın elinden geleni yapacağına hiç şüphe yok. Güzel bir sonuçla İstanbul'a dönebilmek dileğiyle... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11 - Avrupa'da Hentbol Takımımız

Hiç yorum yok: