23 Ekim 2010 Cumartesi

Herşey 4-4'lük; 32-18

Bu maça dair girilen yazı, sevgili stalker'ın yorum kısmında maçla ilgili yaptığı bilgilendirmeden sonra değiştirildi. Malumunuz, imkanım yok hentbol maçlarını salondan takip etme konusunda. Resmi sitedeki ilk yarı sonucunu (13-10) görünce çekişmeli bir ilk yarı geçtiğini düşünmüştüm. Ancak olayın aslı öyle değilmiş, ilk yarıda skor bir ara 10-1'ken biraz disiplinden uzaklaşmamız nedeniyle rakibimiz farkı bir nebze olsun kapatmış. İkinci yarıda ise biz kontrolü tekrar ele alarak, 19-8'lik yarı sonucu sonrası 32-18'lik rahat bir galibiyet elde etmişiz.

Bu rahat galibiyetle 4'te 4 yapan takımımız, liderliğini de koruyor haliyle. 5.haftada ise Çankaya Belediyesi'ne konuk olacağız...

Bu arada galibiyet kadar bir güzel olay daha yaşanmış maçta. O da maç öncesi takımımızın sahaya çıkarken taşıdığı pankart. Fotoğraf Son Barikat BEŞİKTAŞ'tan. Yüreklerine sağlık yine takımımızı desteklemeye gitmişler ve onların bu jestine birebir tanık olup, pankartın fotoğrafını çekmişler.

Oyuncularımıza ise ne söylesek, ne yazsak az... Hepsini çok seviyoruz ve görünen o ki sevildiklerini de biliyorlar zaten.

''Gücümüze güç katan, formamıza ter olan taraftarımıza sonsuz teşekkürler...'' BEŞİKTAŞ HENTBOL TAKIMI

Maç ile ilgili sayfalar: Hentbol 2010/11

2 yorum:

stalker dedi ki...

yok yahu, adamlar ilk gollerini 12. dakikada attılar. bi ara 10-1'di skor. bizim takım lakayıt davrandı, basit hatalar yaptı, boş döndü hücumlardan o sırada.

Ömer dedi ki...

lakayıtlığı konsantrasyon problemi tanımına uygun sayarsak, ben de bir nevi yırtmış olurum :p maçı izlemeyince böyle oluyor tabii.