24 Ekim 2010 Pazar

TBL 2.Hafta | BEŞİKTAŞ - Banvit

BEŞİKTAŞ - Banvit
Tarih: 24 Ekim 2010
Saat: 13:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax

Bir sürpriz olmazsa Efes Pilsen ve Fenerbahçe normal sezonu ilk iki sırada bitirecekler. Onların ardından gelecek takımlar ise muhtemelen biz, Galatasaray, Banvit ve toparlanma süreci uzamazsa Türk Telekom olacak.

Hal böyle olunca, normal sezon boyunca sıralama için yarışa girilecek takımlarla oynanacak maçlar daha büyük önem taşıyor. Türk Telekom'u deplasmanda yendik, hem onlara karşı bir avantaj elde ettik, hem de zorlu bir deplasmanı ligin başında atlatmış olduk. Pazar günü oynanacak Banvit maçı da bu minvalde gayet önemli bir maç ve kazanırsak geçen hafta elde ettiğimiz avantajın üzerine koymuş olacağız.

Banvit'te işler geçen sene gayet iyi gitti ve bu sezon öncesi Euroleague ön elemesinde yer almaya dahi hak kazandılar. Transfer döneminde de boş durmadılar ve yaptıkları transferlerle daha da güçlendiler. İlk hafta evlerinde Fenerbahçe'ye yenimiş olmaları ayrıca onları daha bir motive edecektir bu maç öncesi.

Dolayısıyla zor bir 40 dakikanın bizi beklediği aşikar. Ancak biz de takım olarak formdayız ve bu maçta iyi de bir taraftar desteği olacak gibi gözüküyor. Iverson'ın maçı izleme ihtimalinden dolayı bilet fiyatları düşürülmüş. Bu da salonun ortalamanın üzerinde dolacağına işaret ediyor.

Dolu tribünler önünde, güzel bir oyunla Banvit'i de yenerek resmi maçlarda 7'de 7 yapmak için çıkacağız sahaya... SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2010/11

Hiç yorum yok: