7 Ağustos 2010 Cumartesi

Trofeu de la Ceràmica | Villarreal CF - BEŞİKTAŞ

Villarreal FC - BEŞİKTAŞ
Tarih: 8 Ağustos 2010
Saat: 21:30
Stad: El Madrigal
TV: Atv

Afilli oldu başlık İspanyolca yazınca sanki. ''Seramik Kupası'' yazsam bu kara havalı olmazdı herhalde. Şaka bir yana, bir mücadelenin sonunda kupa varsa, BEŞİKTAŞ her zaman kazanmak için oynar. Aksi de düşünülemez (her ne kadar bazen takımı görmek, gençlerin oynaması daha önemli gözükse de öncelikli hedef başarılı olmaktır). Bu Barış Kupası'nda da böyle, Seramik Kupası'nda da, Efes Cup'ta da.

Haliyle Guti'yi de ilk kez izleme şansı bulabileceğimiz, 11.kez düzenlenen -yani prestijli- ve Villarreal'in bizi davet etme nezaketi gösterdiği bu kupayı kazanmak istiyoruz. Ancak kupa bir kenara, böyle güzel bir kupaya davet edilmek bile insanın ruhunu okşuyor öncelikle. Geçen sezonki Barış Kupası da aynı güzellikleri hissettirmişti bana.

Pazar akşamı ekran başına oturalım, Guti'yi siyah-beyazlı forma altında görelim, Nihat'a İspanyolların gösterdiği saygıyı görüp duygulanalım ve gururlanalım, lig öncesi son sınavımızdan iyi sonuçla ayrılıp, kupayı da kapıp İstanbul'a dönelim. Çok mu şey istedim yani?

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

2 yorum:

selo dedi ki...

Nihat milli takım kampında galiba ondan oynamayacak:(

Ömer dedi ki...

Şimdi baktım Pazar günü toplanılıp, Pazartesi 19:00'da ilk idmana çıkılacakmış. Bu maç Nihat'ın transfer sürecinde planlandığı için gerekli izinler alınmıştır ve kafileyle birlikte İspanya'ya gider diye düşünüyorum. Milli Takım kampına da Pazartesi günü katılabilir. Tabii kesin bir bilgi yok.