20 Ağustos 2010 Cuma

2.Hafta | BEŞİKTAŞ - İstanbul BŞB

BEŞİKTAŞ - İstanbul BŞB
Tarih: 21 Ağustos 2010
Saat: 21:00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Fırat Aydınus

Geldi, çattı belalımız İstanbul BŞB ile oynayacağımız maç. Son 2 sezondur İnönü'de yensek de, genel olarak başımıza bela olan bir takım İstanbul BŞB. 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyetimiz var onlara karşı lig tarihinde. Yanı 6 maçın 4'ünde puan kaybı yaşamışız.

Abdullah Avcı'nın futbol anlayışı yüzünden sinir, stres sahibi olmamız da cabası. Her İstanbul BŞB maçında en az 3 kez maçın farklı zamanlarında 'ayağa kalkın, adam gibi oynayın' tezahuratı yapılıyor artık. Bu tür gergin maçları kazanmak her ne kadar daha çok zevk verse de, insan maçın başında 2 farklı öne geçilecek ve sonra makaraya vurulacak bir maçı tercih ediyor tabii.

Bu maçta muhtemelen Hilbert'i yine ilk 11'de göremeyeceğiz. Onun yerine Nihat'ın oynaması olası. Sağ bekte kimin oynatılacağı ise meçhul. Sol bekte ise İbrahim Üzülmez formayı geri alır muhtemelen. Bu maçta da Necip-Ernst ikilisiyle oynamak gerekecek ancak diğer yandan Ernst'in acilen dinlendirilmesi lazım. Sezonun 2.haftasındaki maç oynadığı 8.resmi maç olacak. Ki HJK Helsinki maçı onu dinlendirmek için çok uygun bir maç olacak.

Taktik-teknik bir yana, tribün de güzel olacak gibi geliyor bana. Vikingur, Viktoria Plzen ve HJK Helsinki maçlarında doluluk oranı gayet yüksek olan, insanların da zevk aldığı tribün performanslarına bir yenisini daha ekleyeceğiz muhtemelen. Orada olamamak çok koyuyor bana, o ayrı.

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

* İki takım Cumartesi günü ligde 7.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 6 maçın 2'sini biz, 1'ini İstanbul BŞB kazandı, 3 maç ise beraberlik ile sona erdi. Bizim attığımız toplam 7 gole, İstanbul BŞB 5 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce evsahibi olduğumuz 3 lig maçının 2'ini biz kazandık, 1 maç ise berabere sonuçlandı. İstanbul'daki maçlarda bizim attığımız toplam 4 gole, İstanbul BŞB 1 gol ile cevap verdi.

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs İstanbul BŞB - 2010/11 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2010/11

Hiç yorum yok: