8 Mayıs 2010 Cumartesi

İnönü'ye Mutlu Ama Buruk Veda...; 2-0

Kendini yeni yeni göstermeye başlayan bir oyuncu için yaşanabilecek en kötü tecrübelerden birini yaşadı Rıdvan Cuma gecesi. Bilek kırılması ve yan bağların kopması bir arada. Sadece bilek kırığı olsa, alçıya alınır, fizyoterapi ve rehabilitasyon çalışmalarıyla bir şekilde atlatılır ama bağların da kopması sakatlığı iyice zorlaştırıyor. Yazımız ve sezon başlangıcımız Rıdvan'ın iyi haberlerini bekleyerek geçecek. Allah'tan acil şifalar diliyorum genç oyuncumuza...
Nihat'ın istekli ve hırslı oyunu insanı ister istemez gelecek sezon için ümitlendiriyor. Bunun dışında son yılların aksine ligden kopmamıza rağmen kazanmamız, daha doğrusu yenilmememiz güzel. Galatasaray-Antalyaspor maçının sonucuna göre üçüncülük için bir şansımız olup olmayacağına bakacağız artık. Üçüncülük şansımız az da olsa varolursa, Bursaspor maçının motivasyonu için daha iyi olur tabii.
Tribün açısından ise zevkli ve verimli bir 90 dakika geçirdiğimizi söyleyebilirim. Fenerbahçe ile ilgili makaraların maçın başında kısa kesilmesi ve skor üstünlüğünü ele geçirene kadar geri dönülmemesi güzeldi. Dale, Aşığım sana gibi tezahuratları tüm Kapalı büyük bir iştahla söyledi.
Nouma'nın sete çıkması güzel bir sürprizdi. Quaresma transferiyle ilgili bomba da birinci elden bırakıldı yönetimin kucağına. İnsanlar o kadar heveslenmiş ki, bana aksi bir durumda tepki olabilirmiş gibi düşündürttü. O tezahurattaki 'Fener'den Cimbom'dan topçu almayın' kısmı ise harika, belirtmek lazım.

Velhasıl, toplamda 21 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyet. Ligde ise 16 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet ile kapadık bu sezon ki İnönü serüvenimizi. Bursaspor'u da yenip, ağzımızın tadı bozulmadan sezonu kapatmamız dileğiyle...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Manisaspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10

Hiç yorum yok: