2 Mayıs 2010 Pazar

32.Hafta | Diyarbakırspor - BEŞİKTAŞ

Diyarbakırspor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 2 Mayıs 2010
Saat: 20:00
Stad: Diyarbakır Atatürk
Hakem: Halis Özkahya
32.haftanın biz sahaya çıkmadan oynanan maçlarıyla dördüncülüğümüz hemen hemen kesinleşirken, gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda olacağımız da garantilendi -tabii şu ana kadar ödemediğimiz 10 milyon TL'lik KDV borcunu ödeyebilirsek-.

Haliyle bundan sonra oynayacağımız 3 maç da formalite icabı oynanacak hale geldi. Ki bizim formalite icabı oynanan resmi maçlarda elde ettiğimiz sonuçların da hiç iç açıcı olmadığını biliyoruz. Son 3 maçı galibiyetsiz tamamlama veya üst üste puan kayıpları yapmamız büyük olasılık bu yüzden.

Puan kaybı veya oynanacak oyun önemli olmadığı için gelecek haftanın devamı olarak Necip ve Rıdvan'ı sahada görmek güzel olur hani. Hatta gelecek haftalarda İsmail, Batuhan ve diğer genç oyuncularımızı kadroda görebilsek çok daha güzel olur.

Yalnız tüm bu dediklerimiz kafaları karıştırmasın. Gazozuna dahi oynasak kazanmayı isteriz. Bu yüzden de SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Diyarbakırspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10 - 15.hafta / BEŞİKTAŞ 0-0 Diyarbakırspor

Hiç yorum yok: