29 Nisan 2010 Perşembe

TBL Play-off ÇF 1.Maç | BEŞİKTAŞ - Türk Telekom

BEŞİKTAŞ - Türk Telekom
Tarih: 29 Nisan 2010
Saat: 20:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax
Serinin en kritik maçı hangisi diye sorsalar direkt ilk maç derim. Kazanırsak yolu hemen hemen yarılarız. En kötü ihtimalle serinin son maçında ipleri tekrar elimize alırız. Ancak kaybedersek, Ankara'dan bir galibiyet çıkarmamız gerekir ki bu artık ne yazık ki çok zor.

Ligde iki kez farklı yendiğimiz bir rakip olmasına rağmen Türk Telekom bana kalırsa bu turun yüzde 51 ile favorisi. Sebebi bizim takımın içinde değişen dengeler. Artık bir Chatman, bir Baxter yok. Rotasyon daha kısıtlı ve bu da oyuncularımızın maç sonlarına doğru oyununu direkt etkiliyor. En büyük avantajımız ise Türk Telekom'un bize benzer 'istikrarsız' yapısı. Sağı solu belli olmayan bir takım. Hani ben ihtimal vermiyorum ama aslında Akatlar'da yenilip, Ankara'da yenmemiz de olasılıklar arasında.

Sezon içinde yaşanan birçok probleme rağmen Play-off'lar ayrı bir heyecan veriyor insana. Hele hele maç Akatlar'daysa ve benim gibi tribün özlemi çeken biriyseniz. Perşembe günü salonda olacağım kısmetse. Ve umarım güzel bir galibiyetle, yarı final kapısını aralayarak dönerim eve.

Bu arada bir süre önce hazırladığım basketbol lig ve Play-off tarihimiz ile ilgili sayfanın reklamını yapmanın da tam sırası. İlgilenenler aşağıdaki kısımdan o sayfaya ulaşabilirler...

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol Lig ve Play-off Tarihimiz - Basketbol 2009/10 - 4.Hafta // BEŞİKTAŞ 88-69 Türk Telekom - 19.Hafta // Türk Telekom 78-95 BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: