28 Nisan 2010 Çarşamba

İnönü'den Görünümler... 1-0

Maçın İnönü'de oynanacağını duyunca koştura koştura stada gittik. Hem gençlerimizi görmek, hem stadın havasını solumaktı hedef. Hatrı sayılır bir kalabalıkta vardı stadda haftaiçi saat 15:30 için.

Maç boyunca daha etkili olan, daha çok pozisyon üreten ve gole hep daha yakın olan bizdik. Bursaspor'un iki tane cılız pozisyonunu hatırlıyorum fazla büyümeden biten. Bizim ise Ali Kuçik, Batuhan ve diğer oyuncularımız ile kaçırdığımız veya son paslarda başarısız olup golle sonuçlandıramadığımız birçok pozisyon var.

Yukarıdaki fotoğraf golden sonra çekildi. Amacım gol sevincinin güzelliğinin fotoğrafını çekmekti. Sonra farkettim ki Batuhan gol sevinci yaşanırken başka diyarlarda. Kaptanlık verilmiş ve takımın bir nevi abisi sayılıyor. Haketmediği bir yerde de olabilir kendince. Ancak şu fotoğrafta kaptanlık pazubandını koluna takmış birinin kendi halinde takılıyor olması tuhaf geldi açıkcası.

Oyuncularımızı kısaca değerlendirmek gerekirse, Ali Kuçik'in bana Serdar Özkan'ı anımsatacak kadar savruk olduğunu söyleyebilirim. Çok pozisyon harcadı. Bazen son pas seçimlerinde kötüydü, seçimlerini doğru yaptığında da bitiriciliği kötüydü. Golü onun atması sevindiriciydi, ki zaten gol sevinci de gösterdi ki o da baya hırslanmış kaçırdıklarından sonra. 11 numaralı oyuncumuzu -adını bilmemem kendi ayıbım- çok beğendim. Ayaklarına hakim, kolay adam eksiltebilen ve bir kanat oyuncusundan isteyebileceğiniz herşeyi fazlasıyla yapan bir oyuncuya benziyor. Batuhan 2 tane karşı karşıya pozisyonu kaçırdı. Belki yeterince konsantre değildi, belki şanssızdı bilemeyeceğim. 13 numaramız da fazlasıyla ince pasları düşünen bir stile sahip. Düşüncesi çok iyi, uygulaması vasattı. Ancak zamanla kendini geliştirecektir illa ki.

Genel olarak takımın mücadelesinden memnun kaldım. Hepsine formanın kıymetini bildikleri için teşekkür etmek lazım. Tebrikler çocuklar...

Bu da tribünden bir fotoğraf. Fazlasıyla genç bir jenerasyon vardı. Arada yapılan küfürlü tezahuratlar rahatsız edici olsa da, gençliklerine vermek lazım heyecanlarını. Yine de haftaiçi A2 Ligi maçı için birçok formalı, ortaokul-lise öğrencisi genci tribünde görmek çok güzeldi. Semtine, takımına sahip çıkanlar her zaman övülmeyi hakeder...

# Takım Maç Puan Averaj
1- BEŞİKTAŞ 30 maç 67 puan +37
2- Galatasaray 30 maç 64 puan +39
3- Bursaspor 31 maç 52 puan +17
4- Fenerbahçe 30 maç 50 puan +13
5- İstanbul BŞB 30 maç 43 puan +1
6- Kartalspor 30 maç 34 puan -26
7- Boluspor 31 maç 26 puan -21
8- Kasımpaşa 30 maç 21 puan -30
9- Kocaelispor 30 maç 19 puan -30

Takımımız Gol Krallığı
Can Erdem 17 gol
Ali Küçik 15 gol
Ömer Faruk Özgen 3 gol
Ömer Karancı 3 gol
Batuhan Karadeniz 2 gol
Caner Turp 2 gol
Gökhan Çalışır 2 gol
Mehmet İncebacak 2 gol
Onur Bayramoğlu 2 gol
Orhan Gülle 2 gol
Samet Bülbül 2 gol
Sezer Özmen 2 gol
Cumali Bişi 1 gol
Necip Uysal 1 gol
Oğuz Ceylan 1 gol
Tevfik Doğukan 1 gol
Umut Kaya 1 gol

6 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

11 numara Erkan Kaş. Süper adam. Acayip beğendim bugün.

http://golsuzesitlik.blogspot.com/2010/04/besiktas-1-0-bursaspor-a2-ligi.html

Ömer dedi ki...

20 dakika önce bir arkadaşımla telefonda konuştum. Golsüz Eşitlik'te okudum maç yazısını diyerek bana da maç hakkındaki yorumlarımı sordu. Ben de bakarım hemen ne yazılmış oraya dedim. Ben bakamadan link geldi :) Tesadüfün bu kadarı.

Teşekkürler bilgilendirme için bu arada. Gerçekten kumaşı çok iyi o arkadaşımızın.

Bay Kerahet dedi ki...

Rica ederim.
güzel tesadüf olmuş :))

Adsız dedi ki...

onur nasıldı?

Ömer dedi ki...

Beklentiler yüksek olduğu için daha çok şey bekliyordum ondan ama yeterince gösteremedi kendini bugün. Sezon boyu yaşadığı sakatlıkların etkisidir belki de.

stalker dedi ki...

senin biraz solundaymışız biz de :)

erkan kaş serdar özkan'ı hatırlatıyor. 3-4 kere izledim şimdiye kdar; stili aynı, ikisi de kanat oyuncusu. oyun içindeki sorunları bile aynı. sonuç alacak hamleleri yapamıyorlar. erkan genç tabii,umarım elinden tutup bunları öğreitr birileri. yoksa bi cacık olmaz..