31 Mart 2010 Çarşamba

Yenileme Yorumları...

Bu 5'liden en çok kimin sözleşme yenilediğini sorsalar, tartışmasız İbrahim Toraman derim. Son 1.5 sezondur iyice joker halini aldı oyunu. Nerede eksik gedik varsa oraya koyuyoruz, elinden geleni yapıyor ve eksiği bir şekilde kapatıyor. 2004'ten bu yana bu kulüpte. Şu an biz imzalamasak Fenerbahçe ve Galatasaray başta olmak üzere istediği parayı verecek birçok kulüp çıkar. Ancak o fedakarlık yapıp takımda kalıyor, alabileceğinin de altında alıyor. Bir açıklamasında 'BEŞİKTAŞ forması da benim için Milli Takım forması kadar kutsal demişti'. Bu hareketleriyle o açıklamalarındaki samimiyeti de kanıtladı tekrardan.

İbrahim Üzülmez, eğer illa futbol oynayacaksa, BEŞİKTAŞ'ta kalmalıydı. 9 yıldır bu kulüpte olan birinin bu saatten sonra futbolu başka bir yerde bırakması mantıksız olur. Ancka gelecek sezon da İsmail'i ilk 11'de göremez, yerine İbrahim'i oynatırsak, İsmail de bir zahmet kafasını duvarlara vursun.

Rüştü'nün son 1 aydaki performansıyla taraftarla arası düzelmişken, yeni sözleşme tam zamanında geldi. Anladığımız kadarıyla onun da sözleşme şartlarında değişiklikler olmuş. Hayırlı olsun.

Uğur ve Yusuf ise benim olsa da olur olmasa da olur dediğim isimlerdi. Yusuf bir gömlek daha üstün tabii. En azından senede 1-2 maç kurtarabilme potansiyeli var. Uğur ise son maçta iyi olmasına rağmen bizi tam olarak güven veremiyor hala. Bu yenilemelerde maddi konularda önemli. Eğer rakamlarda uçulmadıysa, yenilenme çok da mantıksız olmaz.

Böylece yabancı kontenjanından dolayı en fazla 1-2 yabancı transferi yapabilecek takımın, yerli kadrosunun büyük bölümünü de elinde tutmasıyla anlıyoruz ki, gelecek sezon ki kadromuz bu sezonkinden çok farklı olmayacak... Hayırlı olsun tüm oyuncularımıza ve kulübümüze sözleşme yenilemeleri.

Hiç yorum yok: