20 Mart 2010 Cumartesi

TBL 24.Hafta | Kepez Belediyesi - BEŞİKTAŞ

Kepez Belediyesi - BEŞİKTAŞ
Tarih: 21 Mart 2010
Saat: 16:00
Salon: Kepez Belediyesi
TV: Skytürk
İlk yarıdaki maçta sürklase etmiştik Kepez Belediyesi'ni. Ancak o zaman çok büyük maddi sorunlar yaşıyorlardı ve takım neredeyse dağılmak üzereydi. O günden bugüne maddi sorunlar ne kadar çözüldü bilmiyorum ancak bu maçı çok daha zor geçeceğine eminim. Ligde kalmaya oynayan Kepez Belediyesi için son şanslar bu maçlar. Rakiplerinden biri, Oyak Renault'ya 2-3 gün önce kaybetmemiz onların da ağzını sulandırmıştır muhtemelen.

Bizde Baxter'ın dönüşü bir nebze olsun rahatlatacak bizi. Guard mevkiinde eksiklerimiz devam ediyor. Umarım Arın'ı görmeyiz sahada. Onun yerine Muratcan'ın, Haluk'un top getirmesini ve oyun kurmasını kesinlikle tercih ederim. Engin'in de Çarşamba günkü performansının üstüne çıkması gerekli kesinlikle.

Banvit son 4 haftadır kazanan Mersin BŞB ile karşılaşacak. Kaybetmeleri sürpriz sayılmaz. O yüzden bizim kazanmamız daha çok önem kazanıyor. Umarım bir daha geçen Çarşamba olduğu gibi gelen üçüncülük fırsatını tepmeyiz... Saldır BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - Kepez Belediyesi 80-67 BEŞİKTAŞ 2008/09 - 9.Hafta // BEŞİKTAŞ 102-73 Kepez Belediyesi

Hiç yorum yok: