18 Mart 2010 Perşembe

26.Hafta | Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ

Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ
Tarih: 19 Mart 2010
Saat: 20:00
Stad: R.Tayyip Erdoğan
Hakem: Özgür Yankaya
Hiçbir açıklaması yok şu maçın Cuma günü oynanmasının. Federasyonun işgüzarlığı yüzünden Fenerbahçe ve Galatasaray rahat rahat dinlenirken biz Pazartesi-Cuma oynuyoruz maçlarımızı. Aynısını gelecek hafta da Bursaspor'a yapacaklar. Herhalde bilmediğimiz, görmediğimiz bir kupada finale yürüyor Fenerbahçe ve Galatasaray.

50 tl'lik biletler ve yaklaşık 1000 kişilik bir deplasman tribünü. Dolarsa bize ayrılan kısım, çok güzel fotoğraflık görüntüler çıkar o stadda. Pankartlarla, siyah beyazla donatılmış sahanın bir kısmı. Düşüncesi bile güzel.

Takımda eksik sadece Nobre galiba. Diğer yandan kimin oynayıp oynamayacağı her zamanki gibi soru işareti. Bakalım saatli bombamız İbrahim Kaş tekrar forma giyecek mi? Ernst hazır olmasına rağmen yine mi yedek başlayacak maça? vs vs. Bu konuda fazla tahmin yürütmeye gerek yok, nasılsa sürekli yanılıyoruz.

Mücadele gücümüzle ve sertliğe sertlikle karşılık verebilmemizle bu maçta da galibiyete yakın taraf olduğumuzu düşünüyorum. Saldır BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Kasımpaşa - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2009/10 - 9.hafta / BEŞİKTAŞ 2-1 Kasımpaşa

Hiç yorum yok: