15 Aralık 2009 Salı

TBL All Star 2010

NBA'de All-Star organizasyonu olur da bizim ligimizde eksik olur mu? Olmaz tabii ki. Bunun için kolları sıvamışlar ve bu yıl ki oylama 14 Aralık itibariyle başlamış. Oylamanın bitiş tarihi 30 Aralık. Organizasyon ise 10 Ocak 2010 tarihinde Kayseri'de.

Yerli vs. Yabancı karması şeklinde oynanacak maç öncesi oylamaya katılma şansı kazanan 7 oyuncumuz var. Yerli Karması'nda Muratcan Güler,Haluk Yıldırım ve Cevher Özer. Yabancı Karması'nda ise Mire Chatman, Lonny Baxter, Brad Newley ve Kevin Fletcher.
Geçen sezon ne olduğunu merak edenlere ise hemen cevap verelim. Yabancı karmasına hiç bir oyuncumuzu sokamazken, yerli karmasına Haluk ve Cevher girebilmişlerdi. Hatta Cevher 21 sayı atarak yerli karmasının sivrilen oyuncularından biri olmuştu. Ayrıca Ömer Ünver de 3 sayı yarışmasının şampiyonu olmuştu. Ayrıntılı haber için tıklayabilirsiniz...

Velhasıl, oy atmak isteyenler oylama sayfasına şuraya tıklayarak ulaşabilirler. Üyelik işlemi gerekiyor oy kullanabilmek için. Formu doldurmak 2 dakikanızı alır zaten, öyle çok komplike bir şey değil.

Hiç yorum yok: