4 Kasım 2009 Çarşamba

Türkiye Kupası'na veda ettik; 0-3

Erkek Voleybol Takımımız, ligin 3.haftasında Ankara'da karşılaşıp, 2-0 öne gecmesine rağmen bu üstünlüğü koruyamayarak 3-2 mağlup olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu ile bu kez Akatlar Arena'da karşılaştı.

Kazananın Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkacağı karşılaşmada rakibimize yine boyun eğdik ve 0-3 mağlup olarak kupaya veda ettik. Rakibimiz setleri 21-25, 25-27 ve 22-25'lik sonuclarla kazandı.

Bu arada Bayan Voleybol Takımımızın Türkiye Kupası programı da belli oldu. Yapılan kura çekimi sonrası Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile eşleşen Takımımız, tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak 2.tur maçını 11/12 Kasım 2009 tarihlerinde oynayacak.

Maç ile ilgili sayfalar: Voleybol 2009/10

2 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

2. sete çok iyi başlamamıza rağmen devamını getirememişiz. Maç sonu Sgk'li bir oyuncu bizim tribünden 2 taraftarın yanına gitmiş ve ufak bir itiş kakış yaşanmış. Saha komiseri oyuncuyu polise şikayet edeceğini söylemiş ve ortalık baya karışmış. 8 tane Sgk taraftarı bizden ise 2 aile ve olaya karışan 2 tane genç taraftar varmış. Bu bilgileri aldığım kişi ise Sgk'da oynayan Can'ın arkadaşı olan bir arkadaşım. Boş tribünlere oynayan, yönetimi tarafından da pek umursanmayan amaçsız bir takım kısacası. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

marmara

Ömer dedi ki...

Diger tum amator branslardaki takimlarimiz gibi Voleybol takimlarimiz da Allaha emanet devam ediyorlar yollarina..

Kazara bir kupada final oynasak, full kadro yonetimi gorebiliriz ancak salonda. Yoksa bu subelerden sorumlu yonetici bile eminim 3-5 mactan fazlasina gitmiyordur bir sezonda.