23 Kasım 2009 Pazartesi

Gol Sevinci

Birçok insanın "vahşi" olarak adlandıracakları gol sevinçleri, tribünü seven insanlar için en zevk alınan anlardan biridir. Önündekinin üstüne düşersin, 3-5 sıra aşağıya yuvarlanırsın, bir an acı duyarsın ama sonra neden yerde olduğunu hatırlarsın. Kalkarsın, yanındakileri kaldırırsın. Acını unutursun ve bağırmaya devam edersin. Tabii her zaman acıyı unutmak mümkün olmuyor. Misal ayak kırıldığında. Bu arkadaşa da öyle olmuş. 2.golden sonra ayağı kırılmış, sandalyeye koymuşlar muhtemelen hastaneye götürüyorlar. Ancak kendisi gayet mutlu gözüküyor. Baksanıza sağ eline :)

BEŞİKTAŞ'ım, çok ama çok seviliyorsun be....

4 yorum:

stalker dedi ki...

2. golde 3 sıra arkadan bir arkadaş nasıl olduysa tam ortamıza düştü. allahtan zamanında tuttuk da kafayı yere vurmadı :)

vücudumdaki morluklar hala geçmedi bi de..ben böyle dayak yediğimi hatırlamıyorum :)

Ömer dedi ki...

Valla macin tamaminda oldugu kadar, o yikilmalarda bulunamadigim icin uzuldum mac gunu :) Mayis ayindaki GS macinda yasamistim bir yikilma, tadi damagimda kaldi valla... (Yusuf'un golundeydi)

Gecmis olsun hepinize :D

Şairler Parkı dedi ki...

@stalker

Hadi canım ne ara düştü, görmedim ben valla:)

100.yıldaki Gs maçında yeni açıktaydım, golden sonra 6 sıra aşağıdaydım. Ama o golden sonra kimse yerinde kalamamıştı.

2 sene önceki Fener maçında da beraberlik golünü attığımızda Oneblood'un darbesi ile gözlüğüm kırılmıştı, yediğim yumruk cabası:)

Ege

stalker dedi ki...

nerden görücen, adam düştüğü yerde hala gol diye bağırıp deli gibi yüzümüze bağırıyordu.. o hengamede gayet doğal gözüküyordu yani :) yukardan cem abilerin ordan kopup geldi, düşün artık..