23 Ekim 2009 Cuma

TBL 2.Hafta | BEŞİKTAŞ - Antalya BŞB

BEŞİKTAŞ - Antalya BŞB
Tarih: 24 Ekim 2009
Saat: 15:30
Salon: Akatlar Arena
TV: SkyTürk

Lige galibiyetle başlamamızdan sonra bu hafta da Akatlar sezonunu açıyoruz. Rakip, Türkiye Kupası ön elemelerinde istikrarsız bir görüntü çizen ve 8'li finallere kalamayan ancak ligin ilk haftasında evinde Türk Telekom'u mağlup ederek kafaları allak bullak eden Antalya BŞB. Bir de transfer yaptılar bu haftaiçi. Alman Milli Takımının 2.16'lık pivotu Femerling ile anlaştılar. Muhtemelen Türkiye'deki ilk maçında bize karşı oynayacak. Femerling'in de takıma ciddi bir katkı yapacağını düşünürsek, işimiz 1 hafta-1o gün önce düşündüğümüz kadar kolay olmayacak. Tüm bu bilgilere, geçen sezon Akatlar'da rakibimize yenildiğimizi (84-92) de ekleyelim.

Bizde ise Engin Atsür'ün bir sakatlığı vardı. Darüşşafaka ve Raiffeisen Wels maçlarında forma giymedi. Yarın da oynar mı oynamaz mı belli değil. Haftaiçi aldığımız yenilgiden sonra tekrar toparlanmak için kazanmamız gerekiyor. Mire Chatman'ın ribaund ve asistlerde olduğu kadar skorsal açıdan da takıma katkı vermesi lazım. Lonny Baxter'ın iyi oyununu 40 dakikaya yaymasına ve Brad Newley'nin gününde olmasına da ihtiyacımız olacak.

Kazanarak 2'de 2 yapmak ve Eurocup'taki rövanş maçı öncesi tekrar ritmimizi bulmamız önemli... Maçı Skytürk yayınlayacak. İzlemek isteyenler kaçırmasın...

SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2009/10 - BEŞİKTAŞ 84-92 Antalya BŞB 2008/09

Hiç yorum yok: