30 Ağustos 2009 Pazar

Futbolmuzun Geldiği Nokta...

Birilerine babasının verdiği oyuncak yetmedi. Başkentin, sevmesek de, en köklü iki kulübünden birine el atıldı. Katakullilerle o kulübe de el konuldu. Üstüne kuma getirilen eski oyuncağın içi boşaltıldı, Ankaragücü'ne geçişler başlatıldı. Ankaraspor'un yarın maçı varmış, Galatasaray ile oynayacakmış kimsenin umrunda değil tabii. 3-5 sene evvel büyük hedeflerle üzerine konulan, uğruna milyonlar harcanan kulüpten bir anda kaçıldı.

Yeni başkan yeni yetme biri oldu. Yönetim kurulu da gayet güzel şekillendirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı, Basın Koordinatörü, İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı yönetim kuruluna girdi. Herhalde artık esnafı bağış adı altında haraca bağlayacaklar, Ankaragücü'ne güzel tesisler yaptıracaklar, basında fazlasıyla yer almasını sağlayacaklar.

Bu arada Federasyon gıkını çıkarmadı, hiç bir yaptırım uygulanmadı. Körler sağırlar birbirini ağırladı. Ülkenin başkentinde binbir rezillikle futbol düzeninin içine edildi. Bize de hayırlı olsun demek düştü.

"Keşke bilseydik, kulübünüzü biz satın alırdık..."

2 yorum:

Smyrna dedi ki...

Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaragücü ile Ankaraspor arasında yaşanan "birleşme"yi inceleme altına aldığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu, MKE Ankaragücü ile Ankaraspor A.Ş. arasında bir süredir kamuoyunun gündeminde olan gelişmeleri yakından takip etmektedir.

30 Ağustos 2009 günü yapılan MKE Ankaragücü Kulübü'nün Genel Kurulu'nda Sayın Ahmet Gökçek'in başkanlığa seçildiği de basın açıklaması ile deklare edilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu; konu hakkında FIFA Statüsü'nün 18. Maddesi, Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 76. Maddesi, TFF Kulüp Tescil Talimatı'nın 13. ve 17. Maddeleri bakımından inceleme yapılmak üzere TFF Hukuk Kurulu'nu görevlendirmiştir."

Ömer dedi ki...

Goz boyamak icin be abi... TFF'nun basina yukaridan atananlar ile Melih Gokcek arasinda bir sorun bu carka aykiri. Hic bir sey cikmaz bu incelemeden.