5 Ağustos 2009 Çarşamba

Onur ve Batuhan

İsmail ve Rıdvan'dan sonra Onur transferi de tamamlandı. Böyle transferler bir yandan hoşuma gidiyor, diğer yandan neden altyapımızdan çıkan genç yeteneklere yeterince şans vermiyoruz da transfer ile genç oyuncu kadromuza katıyoruz diye düşünüyorum. En çarpıcı örnek Batuhan Karadeniz. Gaziantepspor'dan ayrılmış, geri dönmek istiyormuş. Yönetim takımda kalmasını istiyor, oyuncu istiyor, taraftar istiyor. E kalsın o zaman??

Onur'a dönecek olursak; ilk gelen bilgiler olumlu. Haber1903'e verdiği röportajı dinleme şansım oldu, orada da çok mantıklı konuşmuş. Oturakli bir genç belli. Umarım kendisinden beklediğimiz katkıyı alabiliriz. Bu arada sözleşmenin sartları ve uzunluğu da harika. 5 yıl, 250bin tl garanti paradan başlayıp yıl geçtikce 50bin tl eklenerek devam eden bir sözleşme. Bozüyükspor'a ödenecek tutar ise 300bin tl. Hem Onur'a hem bize hayırlı olsun.

1 yorum:

stalker dedi ki...

batuhan kalsın da, nobre ve bobodan sıra gelmez ki ona. vasat nobreyi uçuk paralarla bağladılar bi de. eskişehir mehmet yılmazı almadan evvel vereceklerdi bunu tekrar 1 yıllığına esese.

bu çocuğun senede en az 20 maç oynaması lazım ki gelişebilsin. otrduğu yerde hantallaşır iyice.