28 Ağustos 2009 Cuma

4.Hafta | BEŞİKTAŞ - Gaziantespor

BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor
Tarih: 28 Ağustos 2009
Saat: 21.00
Stad: BJK İnönü
Hakem: Deniz Çoban

Konu İnönü'de oynanacak bir Gaziantepspor maçı ise aklıma gelen ilk tablo bu ikisi. Ne güzel görüntüler oluşmuştu o gün. O maç da sezonun İnönü'de ilk maçıydı ve 2-1 kazanmıştık. Cuma günü de bu sezon ki taraftarlı ilk resmi maçımıza çıkıyoruz. Özlem bitiyor yani.

Gaziantepspor denilince akla gelen başka şeyler de var ama şu ana kadar resmiyet kazanmadığı için bir şey yazmıyorum. Daha doğrusu Wolfsburg şanssızlığının üzerine aynı gün bir de o konuda moralimi bozmak istemiyorum. Kesinlesirse illa ki uzun uzun değiniriz zaten.
3 haftada 4 puan fark yemek de, oynanan futbol da kötü. Bir şeyleri değiştirebilmek için iki haftalık bir vaktimiz olacak. Bu süreçe daha fazla kayıpla girmemek için kazanmamız lazım. Herhangi başka bir sonuç iyice keyfimizi kaçıracaktır. Aman Allah korusun...

* Takımımız, geçen sezon Deniz Çoban'ın yönettiği 4 maçtan 3'ünü kazandı, 1'inde berabere kaldı. TK Çeyrek Final 1.Maçı Antalyaspor 0:2 BEŞİKTAŞ, 24.Hafta BEŞİKTAŞ 3:0 Gençlerbirliği, 28.Hafta BEŞİKTAŞ 0:0 Bursaspor, 34.Hafta Denizlispor 1:2 BEŞİKTAŞ.

* İki takım Cumartesi günü ligde 47.kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 46 maçın 24'ünü BEŞİKTAŞ, 9'unu Gaziantepspor kazandı, 13 maç ise beraberlik ile sona erdi. BEŞİKTAŞ'ın attığı toplam 75 gole, Gaziantepspor 39 gol ile cevap verdi.

* Bundan önce İnönü'de oynanan 22 lig maçının 17'sini BEŞİKTAŞ, 2'ünü Gaziantepspor kazandı, 3 maç ise berabere sonuçlandı. İnönü'deki maçlarda BEŞİKTAŞ'ın attığı toplam 51 gole, Gaziantepspor 18 gol ile cevap verdi.

* Takımımız, 2004/05 sezonunda cezası nedeniyle Gaziantepspor ile İzmit'te karşılaştı ve rakibine 3-4 mağlup oldu.

SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Gaziantepspor - 2009/10 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2009/10 İstatistikler

1 yorum:

Smyrna dedi ki...

"Gaziantepspor denilince akla gelen başka şeyler de var ama şu ana kadar resmiyet kazanmadığı için bir şey yazmıyorum. Daha doğrusu Wolfsburg şanssızlığının üzerine aynı gün bir de o konuda moralimi bozmak istemiyorum. Kesinlesirse illa ki uzun uzun değiniriz zaten."

kesinlik falan kazanmasın :|