18 Temmuz 2009 Cumartesi

Voleybol'da 4 transfer

Voleybol Takımlarımıza 2'şer transfer yapılmış. Resmi sitemizdeki haberlere göre, Bayan Takımımız, Eczacıbaşı'dan Zeynep Seda Eryüz ve Fenerbahçe Acıbadem'den Duygu Sipahioğlu'nu, Erkek Takımımız ise Manavgatspor'dan Erdem Sonat ve İstanbul BŞB'nden Soner Erol'u transfer etti.

Voleybol liglerinde mücadele eden sporcularla ilgili çok bilgim olmadığı için ayrıntılı bir yorum getiremiyorum bu transferlere. Ancak yeni oyuncularımızın geldikleri takımlar üzerinden bir fikir yürütebiliyorum. 2008/09 sezonunun şampiyonu ve finalisti olan takımlardan birer oyuncu kadroya katmak önemli bir hamle ne olursa olsun. Ayrıca, Bayan Takımımız'a transfer olan Duygu Sipahioğlu'nun 2003-2006 yılları arasında yine takımımızda oynadığını belirtelim. Kendisi 2006/07 sezonunu Gaziantep Şahinbey Bld'sinde, 2007/08 sezonunu Polonya'da, geçen sezonunu ise Fenerbahçe Acıbadem'de geçirmiş.

Erkek Takımımız'ın transfer ettiği oyunculardan Soner Erol da, geçen sezonun şampiyonundan geliyor. Erdem Sonat ise geçen sezonu orta sıralarda tamamlayan Manavgatspor'dan transfer edildi. Bu iki oyuncunun da kariyerlerine bakınca, bu lige geri dönüş yapmış takımımıza ciddi katkılar sağlayacaklarını düşünüyorum.

Bu arada iki takımımıza da bu transferlerin yanısıra yabancı oyuncu transferi de yapılacakmış. Tüm transferlerimiz hayırlı olsun.

Hiç yorum yok: