31 Temmuz 2009 Cuma

İlk 2 hafta programı...

2 Ağustos için aldık biletlerimizi, hazır kıta bekliyoruz. Bu maç Olimpiyat'ta değil, Almanya'da oynansa, oraya gitmek için de elimden geleni yapacaktım. Bu yüzden farketmiyor maçın nerede oynanacağı. Ancaaak lig fikstürü çekilip, ilk maç İstanbul BŞB deplasmanı olunca bir afalladık elbette. Son şampiyon olarak ilk maçı bizim oynayacağımız aşikardı. Eh, bu da kafadan 5 günde 2 Olimpiyat macerası demekti. Evet, hem 2 Ağustos'ta, hem 7 Ağustos'ta Olimpiyat Stadı'ndayız. Herkese nasip olmaz.

İkinci hafta müsabakası ise seyircisiz oynanacak. İlk önce 'of ya kaçtı güzelim maç' diyip, maçı ne olursa olsun semtte izleme hayalleri kurdum. Sonra bugün program açıklanıp maçın benim Kanada'ya dönüş günümde oynanacağını öğrendim ve resmen çıldırdım. 5 dakika sonra 'ya maç seyircili olsaydı da ben dönüş günüm olduğu için izleyemeseydim' diye düşündüm ve maç seyircisiz olduğu için neredeyse şükredecektim.

Yılın açıklanan ilk programıyla hem benim ruh halimi baya bir bozdular, hem de yılın ilk tuhaflığına imza atarak ilk iki hafta maçımız arasına 10 gün koydular... Allah bu sene de yardımcımız olsun...Amin.

Süper Kupa:
2 Ağustos Pazar: 21:00 BEŞİKTAŞ - Fenerbahçe (Olimpiyat Stadı)
Süper Lig 1.Hafta:
7 Ağustos Cuma:
21:00 İstanbul BŞB - BEŞİKTAŞ (Olimpiyat Stadı)
Süper Lig 2.Hafta:
17 Ağustos Pazartesi:
21:00 BEŞİKTAŞ - Antalyaspor (BJK İnönü Stadı)

2 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Ömer kardes eger ilk maç sampiyon olduk diye sezon açılısı serefine ise, o zaman o stadı inletmek lazım, duysun cümle alem Sampiyon Besiktas Geliyor!

Ömer dedi ki...

Son 5-6 yapılan bir uygulama abi bu. Sezonun ilk maçlarını son şampiyon oynuyor. Haklısın, inletmek gerekir o stadı ancak Fenerbahçe maçında doldurabilsek dahi, İstanbul BŞB maçında maksimum 10bin kişi olabileceğimizi düşünüyorum :/