30 Temmuz 2009 Perşembe

Barış Kupası | Güzel Final; 0-0

3.hazırlık maçımız ve ne galibiyet var, ne yenilgi. Lyon ve Porto gibi iyi takımlarla oynayıp, bu prestijli kupayı maç kaybetmeden bitirmek güzel.

Defansta zaman zaman açıklar versek de genel olarak gayet iyiydik bu gece. Sertlikten ödün vermeyen, sert müdahaleler sonrası sinmeyen, 90 dakika pres yapan, yerinde durmayan bir takım halindeydik. Bugün böyle bir performans görmeyi ben ummmuyordum, çok güzel bir sürpriz oldu.

Nihat'ı tekrar BEŞİKTAŞ formasıyla görmek çok güzeldi. Kısa sürede de olsa memnun edici şeyler gördük. Bir frikik, top kalecideyken saniyeleri sayma, arkadaşlarını alkışlarla yüreklendirme vs. Hoşgeldin tekrar Nihat. Serdar Özkan bildiğimiz gibi. Bobo'nun kafa karışıklığı geçiyor gibi sanki. Bu gece önceki maçlara göre daha istekli ve mücadeleciydi. Uğur ikinci yarı başında olmamalıydı, çok pas hatası yaptı ilk yarıda. Holosko, Tello'nun o ortasını değerlendirmen lazımdı be... Atılan yanılmıyorsam 13 korner vardı ama ciddi tehlike yoktu. Geçen sezonki Bursaspor deplasmanı geldi aklıma. Erhan'ı beğendim. İsmail'in zamana ihtiyacı var belli. Ferrari hatalarını azaltmış gibiydi. Nobre,Sivok ve Ernst bildiğimiz gibi (bu sefer olumlu anlamda). Fink de mücadeleci yapısı ve etkili şutları ile ümitlendirdi. Erkan'dan çok bir şey göremedik. Bu arada ilk yarı bir pozisyonda ayağı kayan Rüştü'nün umarım ciddi bir sorunu yoktur. Hakan'ı da es geçmemek lazım, çok kritik kurtarışlar yaptı.

Velhasil; Barış (Kupası) bitti, savaş (2 Ağustos) başlasın...

Hiç yorum yok: