23 Mayıs 2009 Cumartesi

TBL Play-off ÇF 4.Maç | BEŞİKTAŞ - Galatasaray

Tarih: 23 Mayıs 2009
Saat: 16.00
Salon: Akatlar Arena
TV: Spormax
Hentbol Takımımız'ın şampiyonluk maçını, Akatlar'daki ilk maça tercih etmiştim. Bunda Hentbol'daki şampiyonluk ihtimalinin olduğu kadar, basketboldaki serinin 4.maça uzama ihtimali de etkili olmuştu. Bu takımın 3-0 ile elenmeyeceği gayet açıktı. Tabii ki 42 sayı fark beklemiyorduk ancak kazanacak kadar mücadele edeceğimizi, en azından pes etmeyeceğimizi gayet iyi biliyorduk.

Oyuncularımız ve teknik heyetimiz bizi yanıltmadı ve seri 4.maça uzadı. Şimdi seriyi son maça taşımak, kolay lokma olmadığımızı bir kez daha kanıtlamak ve sezonu Akatlar'da derbi kaybetmeden kapatmak için bir maç daha kazanmamız gerekiyor. Bunu başarırken, taraftarın desteğine de ihtiyacı olacak takımın. Kısacası bugün iş biraz da taraftara düşüyor. Ben de kendi payıma düşeni yerine getirmek için Akatlar'a doğru yol alıyorum.

Salonu dolu görmek, tıklım tıklım dahi olmasa bile en azından 1000-1500 kişilik bir kalabalık yakalamak ve kazanıp, seriyi 5. maça uzatmak... İstediklerim bunlar. Umarım maç sonunda karşılaşacağımız tablo, bu isteklerimizle örtüşür...

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09 - Derbiler 2008/09

Hiç yorum yok: