15 Mayıs 2009 Cuma

TBL Play-off ÇF 1.Maç | Galatasaray - BEŞİKTAŞ

Tarih: 16 Mayıs 2009
Saat: 19.30
Salon: Ayhan Şahenk
TV: Spormax
Ve sezonun en önemli süreci geldi çattı. 0-0 baslayacak, büyük ihtimalle en az 4 maç sürecek derbi serisi nihayet Cumartesi günü başlıyor. Sezon başindan bu yana yaptığı yatırımların büyük ölçüde karşılığını alamayan Galatasaray ile sezon başındaki kadroyu, sezon ortasında büyük ölçüde değiştiren takımımız, yarı finalde Efes Pilsen'in rakibi olmak için yarışacak.
Şansımızın az olmadığı, ancak şansa ihtiyacımızın olduğu bir seriye giriyoruz. Benim için serinin özel tarafı, son anda bir mani çıkmazsa Akatlar'daki ilk maçta tribündeki yerimi alabilecek olmam. Bu yüzden serinin 4.maça uzaması, Akatlar'da izlenebilecek 1 maç daha anlamına geldiği icin, çok mutlu edecek beni :) .
İşimiz kolay değil, ancak takımımız'ın hırslı, mücadeleci ve inatçı oyun yapısını sürdürdüğü takdirde bu turu geçebileceğini de biliyoruz... Gazamız mübarek olsun.
Takımımız'ın maç programı için tıklayın.

1 yorum:

Blogspor dedi ki...

Galatasaray karşısında işi zor Beşiktaş'ın.Bence klasik derbiler gibi herkes kendi taraftarının önünde galip gelecek.Büyük ihtimal sende maça yetişirsin abi :)