26 Mayıs 2009 Salı

Komedi

Teknik ekip ve sporcularımıza Kartal Yuvası mağazalarımızda satılan, Beşiktaş amblemli kol saatleri armağan eden Bülent Deriş, "Bugüne kadar gösterdiğiniz başarılardan dolayı hepinizi yeniden Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz adına kutluyorum. Şimdi bu başarılara bir yenisini daha ekleyip hafta sonu Türkiye Kupası'nı da müzemize getireceğinize canı yürekten inanıyorum. Hepinize tüm Beşiktaş camiası adına şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.
Kaynak: Resmi Site

Resmi sitemizde bugün rastladım bu habere. Tüm oyuncularımızı toplayıp, birer kol saati hediye etmişler ve bunu resmi siteye haber olarak geçmişler. Muhtemelen 'nasıl akıl ettik ama' diyerek böbürlenmişlerdir de. Koskoca bir sezon boyunca çalışmanın, galibiyetler almanın, şampiyonluğu kazanmanın prim karşılığı Kartal Yuvası'ndan birer kol saatiymiş meğer. Artı olarak maaşların da zamanında ödenmediğini belirtelim.

Bir Avrupa Kupası maçından sonra prim vermeyi kararlaştıran yönetim, o gün de çok büyük (!) jest yapıp 1000'er TL prim vereceğini açıklamıştı. Diğer taraftan daha dün Hürriyet Gazetesinde okuduğum haberde çift kupa alınırsa futbolcu başına verilecek primin 200bin dolar olduğu yazılmıştı. (Rakam bir'e bir doğru olmasa bile, bu tür uçuk rakamların prim olarak ödeneceğini hepimiz biliyoruz.)

Futbolcularımız da canımızdır, kanımızdır, yanlış anlaşılmasın. Ancak onlara prim verirken uçan yönetimin, konu hentbolcularımız olduğunda bu kadar cimri olması kesinlikle anlaşılacak bir şey değil.

2 yorum:

SİYAH ULAN! dedi ki...

yazıklar olsun diyorum sadece! doğru düzgün beslenemediği için antrenmanda bayılan koca yürekli kartallar; her şeye, her türlü zorluğa rağmen bütün kupaları topluyorsunuz senelerdir,sizinle gurur duyuyoruz. başta sayın demirören olmak üzere tüm yöneticiler de o saatleri alsın (!)...(!)

Pamukk dedi ki...

benim duyumum; fortis maçında adam başı 150bin dolar, gs maçı devre arasnda soyunma odasına iniyor demirören 30ar bin dolar vericem alın maçı diyor-maç bitince 50şer bindolar veriyor, şampiyonluk primi de 350şer bin tl miş