29 Mayıs 2009 Cuma

34.Hafta | Denizlispor - BEŞİKTAŞ

Denizlispor - BEŞİKTAŞ
Tarih: 30 Mayıs 2009
Saat: 20.00
Stad: Denizli Atatürk
Hakem: Deniz Çoban

Bize verileceği kesin yer burası. Bazıları tarafından en güzel deplasman tribünü olarak değerlendiriliyor -en kötüsü de Eskişehir herhalde-. Fotoğrafta da tribün gayet güzel gözüküyor. Hele hele bu tribüne oyuncularımızın maç sonu sevinçle akın ettiğini hayal edince...

Son açıklamalara göre stadın yüzde 8'i bize ayrılmış durumda. Daha fazla olabilirdi aslında ancak Denizlispor yönetimi böyle uygun görmüş. Şu fotoğrafa baktığımda ilk aklıma gelen şey tribünün ortadan bölünerek sağlı sollu Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik'i söylemesiydi.

Maça gitme fikri haftabaşından beri heyecanlandırıyordu beni ancak bu az bir ihtimaldi. Çarşamba günü bir anda bu az olan ihtimal gerçeğe döndü. Yarın sabah Sabiha Gökçen Havalimanında başlayıp, Pazar sabahı yine orada son bulacak bir yolculukta bulacağım kendimi. Çok mutluyum bu deplasmanda yer alabileceğim için. Ancak bugün Forza'da rastlanan şu yukarıdaki resim de içimi burkmadı değil. Biz İstanbul'a indiğimizde, şehrin diğer yakasındaki havalimanında yer yerinden oynuyor olacak. O karşılamada bulunmayı çok isterdim. Neyse, acısını inşallah Pazar günkü şenliklere katılarak çıkartacağız.

Farkındaysanız başka bir seçenek yokmuşcasına konuşuyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, yüzdük yüzdük denizleri, okyanusları aştık. Derede boğulmaya hiç niyetimiz yok. Gerek bizim maçın taktiksel yönleri hakkında, gerek olası şampiyonluğumuz üzerinde etkisi olabilecek maçlar hakkında konuşmak içimden gelmiyor. Bundan sonra yaşanacak güzellikleri düşünmek daha keyifli.

Gazamız mübarek olsun..

ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN, SALDIR BEŞİKTAŞ!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Denizlispor - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - 2008/09 Süper Lig İstatistikler - 17.hafta / BEŞİKTAŞ - Denizlispor

1 yorum:

Smyrna dedi ki...

şampiyonuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz...