25 Ocak 2009 Pazar

Bunu bile özledik... ; 1-0

Dün "yaşattığın stresi sıkıntıyı bile özledik" dedim, sağolsunlar bana bugün kendime "bunu da mi özledim?" diye sorduracak bir maç izlettiler. Ne yalan söyliyim, bunu bile özlemişim. BEŞİKTAŞsız günlerin bir anlamı yoktu, en azından stres, sıkıntı, dövünme ve 90 dakika sonrasındaki 3 puan sevinci ile az çok aksiyon yeniden girmiş oldu hayatıma.

İlk yarı 10 dakika iyi oynadık, gol pozisyonları bulduk. Biz atamadık, onlar attı ama kendi kalelerine. İkinci yarı yine çok bir şey oynamadık, Holosko altı pasın hemen dışında bulduğu pozisyonu gol yapsa rahatlayacaktık, olmadı. 10 kişi kaldık yine stres olduk. Stres olduk ama yadırgamadık. Bu huy bu kulübün bir parçası, kabullendik artık.
Mustafa Denizli güzel konuştu, konuşmasının aşagıdaki kısmı tekrar tekrar okunmalı;
"Kırmızı kart konusunda sadece bu akşamki futbolcu tepkisini değerlendirmemek lazım. Bugün hakemin çaldığı veya çalmadığı düdüklerle ilgili değil. Benim futbolcularımın kaybettiği birçok maçta hakemlerin çaldığı veya çalmadığı, gösterdiği veya göstermediği kartlardan kaynaklanıyor. Bunu genel olarak değerlendirmek lazım. Rakiplerimizin oynadığı maçları da izliyor futbolcular."
Anlayabilenlere selam olsun, anlamayana zaten davul zurna çalsan az.
Tribun ilk yarı iyiydi, ikinci yarı biraz duruldu. Gazza ağlamasın ve BEŞİKTAŞ büyük taştır, altında kalırsınız! pankartları harikuladeydi. Ellere sağlık.

Bu haftayı kayıpsız geçmek önemliydi, bunu başardık. Şimdi sıra geldi 1 haftada 3 Antalyaspor maçına. Baya bir yakınlaşacağız kendileriyle, 2'de 2 yapmıştık, 5'de 5'e kadar yolu var...

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Denizlispor - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09

Hiç yorum yok: