3 Mayıs 2009 Pazar

30.Hafta | BEŞİKTAŞ - Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ - Fenerbahçe
Tarih: 3 Mayıs 2009
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü Stadı
Hakem: Yunus Yıldırım
Sözün bittiği yerdeyiz. Son 5 lig maçı, 5 final. Hem ligdeki konumumuz gereği, hem de son 3.5 sezondur rakibimize karşı yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle muhakkak 3 puan ile ayrılmamız gereken bir maça çıkıyoruz.

Rakibimizin özellikle defansında Lugano ve Edu gibi ciddi eksikler var. Bu ikili'nin yanısıra sahadaki en büyük kozlarından biri Alex de forma giyemeyecek. Bizde ise bu eksiklikleri iyi değerlendirebilecek oyunculardan Nobre yok. Bu kadro eksikliklerini ve ligdeki konumu işin içine katarsak, favori biz gözüküyoruz. Ancak derbilerde favorilerin çoğu zaman kazanamadığını, kazansa dahi zorlandığını unutmamak lazım.

Son 7 lig maçında üstünlük sağlayamadığımız, bazılarında ise resmen engellediğimiz rakibimize karşı taraftarımız da ayrıca bir avantaj bizim için elbette. Kapalı tribün’ün bembeyaz olma hayali bile heyecanlandırıyor insanı. Yüksek dozda alınan alkol’ün ve pahalı biletlerin tribün performansını etkilememesi ise en büyük temennim.

Dedim ya, sözün bittiği yerdeyiz. Bu yüzden fazla uzatmanın bir anlamı yok. Artık biz değil, futbolcularımız sahada konuşsun. Bu maçı alalım, şanssızlıklara bir son verelim ve şampiyonluk şansımızı son 4 hafta’ya taşıyalım...

6 maç ardından 2 kupa, çifte kupa yakışır bu büyük taraftara!

Maç ile ilgili sayfalar: BEŞİKTAŞ vs Fenerbahçe - 2008/09 Süper Lig'de BEŞİKTAŞ - İstatistikler 2008/09 - 13.hafta / Fenerbahçe - BEŞİKTAŞ

Hiç yorum yok: