11 Nisan 2009 Cumartesi

TBL 26.Hafta | BEŞİKTAŞ - Selçuk Üniversitesi

Tarih: 10 Nisan 2009
Saat: 16.00
Salon: Akatlar Arena
TV: Skytürk
2 hafta önce aldığı Antalya BŞB mağlubiyetini, geçen hafta Banvit'i deplasmanda yenerek telafi eden ve beşinciliği geri alan takımımız, bu haftasonu ise ligde kalma mücadelesi ile Play-off arası bir yerde yer alan Selçuk Üniversitesi'ni konuk ediyor. Selçuk Üniversitesi 25 maçta aldığı 10 galibiyet ile 13.sırada yer alıyor.

Mire Chatman'ın dönüşüyle skor üretme açısından tekrar rahatlamıştık. Geçen hafta ilk 5 başlamasına rağmen skor açısından katkıda bulunamayan Mehmet Yağmur da, Chatman yokken tutturduğu ritmi tekrar yakalarsa çok daha iyi olacak. Tabii hücümda etkinliğimizi sürdürürken, savunmada da dikkatli olmamız şart.
Bu arada ilk maçta olanları unutmamak lazım. İlk maçı deplasmanda 74-78 kazanırken, maç sırasında çıkan kavgada Mire Chatman ve Dennis Mims'i kaybetmiştik. Bir hafta sonra oynadığımız derbiye de bu iki oyuncumuzdan yoksun çıkmıştık.

Beşinciliğimizi korumak ve son 3 haftaya avantajlı girmek için kazanmamız lazım. Ancak haftanın ciddi sürprizlerle (Daçka'nın Telekom'u, Banvit'in Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmesi) başladığını düşünürsek, dikkatli olmamız gerektiği de ortaya çıkıyor... SALDIR BEŞİKTAŞIM!
Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09 - 1.Maç sonu yazısı

Hiç yorum yok: