20 Şubat 2009 Cuma

Canınız sağolsun; 66-83

Geçen hafta ki maç öncesi kazanma umudumuz daha fazlaydı. Akatlar avantajını kullanacaktık, son 11 maçın 9'unu kazanmıştık ve takımın form grafiği yükseliyordu. Ancak maç içerisinde güç farkı ortaya çıktı ve kötü bir yenilgi aldık. Umudumuz geçen hafta daha fazla olduğu için hayalkırıklığı yazmıştım maç sonu yazımın başlığına. Bugün kü maç için ise daha gerçekciydik. Mucize gerekli dedik. Yine de az olan umudumuzu korumuştuk. Ama olmadı. Hayaller gerçekleşmedi ve 66-83'lük skor ile bu sezon Efes Pilsen'e 3.kez yenildik. Kupaya geçen sezon olduğu gibi çeyrek finalde veda ettik.

Rakibimizin pota altinda maç boyunca üstünlük kurması ve umduğumuz gibi kötü şut yüzdesi ile oynamaması, yabancilarımızın her zamankinden daha etkisiz kalması bu sonucu hazırlayan etkenlerden bazıları oldu.

Geçen sezonki gibi kura şanssızlığımız nedeniyle kupaya erken veda ettik. Yine de haftaiçi çıkan haberler sayesinde 3 aydır para alamadıkları ortaya çıkan yerli oyuncularımız ile, yine maaşlarını alma konusunda sıkıntı yaşayan yabancı oyuncularımıza teşekkür etmeyi ihmal etmemel gerekiyor. Hem elemelerdeki, hem de bugün kü gayretleriniz icin teşekkürler beyler...

İstatistikler
Cevher Özer 20 sayı 4 ribaund
K'Zell Wesson 10 sayı 5 ribaund 1 asist
Mire Chatman 8 sayı 5 ribaund 5 asist
Jimmy Baxter 7 sayı 2 ribaund 2 asist
Muratcan Güler 9 sayı 2 ribaund 1 asist
Mehmet Yağmur 6 sayı 1 ribaund 5 asist
Dennis Mims 4 sayı 2 ribaund 1 asist
Adem Ören 2 sayı 4 ribaund
Haluk Yıldırım 0 sayı 3 ribaund 3 asist

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2008/09

Hiç yorum yok: