24 Ekim 2008 Cuma

8.Hafta | BEŞİKTAŞ - Sivasspor

Tarih: 24 Ekim 2008
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü Stadı
Hakem: Halis Özkahya
İki takım arasında oynanan 6 lig maçının hiç birinde ortaya 4-0'lık skor çıkmamasına rağmen, manşette 4-0 yazılması tuhaf değil mi ? Hemen açıklayayım; BEŞİKTAŞ yönetimi Fenerbahçe maçındaki büyük hakem hatasından dolayı Sivasspor maçına Paf takım ile çıkılacağını açıklar. Günler geçer, maç günü gelir ancak sahada A takım vardır. Bu, BEŞİKTAŞ gibi bir camia için rezil bir açıklama ve rezil bir durumdur. Fanatik boş durmaz, İnönü'de 1-2 kaybedilen maçtan sonra manşete 1-2 yazmaktansa, Paf takımları arasındaki maçın skorunu yazar; 4-0.
O maçtan önce yaşananlar, o maç içerisinde olanlar, tribünden yükselen sesler ve bu manşet yaklaşık 1 yıl önce ne kadar sıkıntılı olduğumuzun kanıtı. Bugünlerde ise durum farklı. Lideriz, teknik direktör değişikliğiyle heyecan kazanmış bir takım ve şu an halinden memnun bir taraftara topluluğuna sahibiz. İşte bu farkın, Cuma gecesi skora yansıması en büyük temennimiz.
Sivasspor, geçen sezonun flaş ekibi, lig tarihinde İnönü'de hiç yenemediğimiz bir takım. Bu sezon lige yine iyi başladılar ve iyi top oynuyorlar. Bizim için ise zor dönemeç bu maçla başlıyor. Gençlerbirliği maçındaki defans hatalarını yaparsak, işimizi zorlaştırırız. Defansta dikkatli olursak, illa ki gol bulur kazanırız. Kayseri'ye giderken, liderliği korumak hem moral olur, hem de özgüveni yükseltir. Zor maç ama İnönü'de kazanmaktan başka yol yok. Başarılar BEŞİKTAŞ'IM...

Hiç yorum yok: