6 Ocak 2012 Cuma

TBL 14.Hafta | BEŞİKTAŞ - Trabzonspor

BEŞİKTAŞ - Trabzonspor
Tarih: 7 Ocak 2012
Saat: 15:00
Salon: Akatlar Arena
TV: Lig TV 3

Trabzonspor, sezon başında Türkiye Kupası elemeleri'nde karşılaştığımız 3 takımdan biriydi. O gruptaki maçta rakibimizi 78-67 mağlup etmiştik. O maçtan bugüne kadar Trabzonspor adına çok bir şey de değişmedi. Hala tam anlamıyla toparlanamadılar ve ilk 13 haftada sadece 2 galibiyet alarak şu an ligde sondan ikinci durumdalar.

Bizde ise iniş-çıkışlar nedeniyle taraftarın takıma olan güveni azalmış durumda. Sürpriz Erdemirspor ve Hacettepe Üniversitesi yenilgilerinden sonra haftaiçi alınan Tofaş mağlubiyeti taraftarın takıma bakış açısını ciddi şekilde değiştirdi. Bu durum, tribünleri ve salona gelecek taraftar sayısını da olumsuz etkileyecektir muhakkak. Ayrıca Mehmet Yağmur'un 6 hafta, Kemp'in ise 2 ay daha forma giyemeyeceğini ekleyelim. Bizim açımızdan işler gerçekten iyi gitmiyor kısacası...

Tüm bu olumsuzluklara rağmen Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Banvit ve Hacettepe Üniversitesi'ne ligde yenilen Takımımız, yarınki maça mutlak favori olacak çıkacak. Daha da ciddi problemler yaşamadan toparlanmak için SALDIR BEŞİKTAŞIM!

Maç ile ilgili sayfalar: Basketbol 2011/12

Hiç yorum yok: